branded

CANDIDAT A POBLE TURÍSTIC DE L’ANY

El Vendrell, una unió de patrimoni, paisatge natural, platges i oci

Una aposta pel turisme potenciant la seva cultura, les seves platges i la seva història

Passeig marítim de El Vendrell

Passeig marítim de El Vendrell

1
Es llegeix en minuts

El Vendrell és un dels candidats d’aquesta edició dels Premis Poble de l’Any en la categoria de Poble Turístic de l’Any. Els guardons, convocats per Prensa Ibérica i patrocinats per la Generalitat de Catalunya, volen premiar els pobles catalans per la feina que porten a terme durant tot l’any en tres àmbits: cultural, sostenible i turístic.

És un poble ric en patrimoni cultural i amb un entorn natural únic a la comarca del Baix Penedès. Destaca, sobretot, per la seva oferta d’activitats turística. El municipi acull diversos museus de gran rellevància, com el Museu Pau Casals, imprescindible per als amants de la música i la cultura. També hi ha el Museu Deu, que ofereix una variada col·lecció d’art que inclou pintura, escultura i art decoratiu, i el Museu Arqueològic, que exposa troballes de la prehistòria i l’època romana de la regió, brindant una fascinant visió de la història local. L’església de Sant Salvador i la Casa Natal de Pau Casals són edificacions històriques que destaquen pels seus valors arquitectònics i culturals.

El seu ric patrimoni cultural i el seu entorn natural el converteixen en un poble únic

Les seves platges són un altre dels seus grans atractius. La platja de Coma-ruga és coneguda pel seu ambient familiar i les seves aigües termals, ideals per a la relaxació i el benestar. També destaquen la Platja de Sant Salvador i la Platja del Francàs, menys freqüentada. El calendari festiu d’El Vendrell és molt variat i ric en activitats. El Festival Internacional de Música Pau Casals, que se celebra a l’estiu, és un esdeveniment cultural de gran rellevància que reuneix talents musicals de tot el món, per exemple. També ofereix activitats recreatives al turisme com rutes de senderisme, vinyes, opcions d’esports aquàtics...

Notícies relacionades

El Vendrell un destí turístic accessible i atractiu que combina cultura, història, platja i naturalesa, posicionant-se com un destí turístic excepcional. Les seves característiques úniques i la seva oferta diversificada el fan mereixedor candidat del guardó.

Aquesta iniciativa es pot dur a terme gràcies als nostres patrocinadors: Generalitat de Catalunya, Endesa i Fundació cultural el Foment.