Successos

Detingut un menor de 15 anys per la violació a Salou d'una jove de 18

El detingut, de nacionalitat irlandesa, ha passat a la disposició de la Fiscalia de Menors i, després, a un centre de menors de Barcelona

SEGURETAT | Els delictes creixen un 7% a Tarragona durant el primer semestre de l'any, segons el Ministeri d'Interior

Archivo. Un vehículo de los Mossos dEsquadra

Archivo. Un vehículo de los Mossos dEsquadra / EPC

1
Es llegeix en minuts
EFE

Els Mossos d'Esquadra han detingut un menor de 15 anys per la violació d'una jove de 18 en el municipi tarragoní de Salou, agressió per la qual ha ingressat en un centre de menors de Barcelona. Fonts dels Mossos han confirmat la informació avançada pel diari El País i han explicat que els fets van tenir lloc en la matinada del passat dilluns a Salou.

Notícies relacionades

La detenció es va realitzar la matinada de l'1 al 2 de setembre per un presumpte delicte d'agressió sexual. Tant el presumpte agressor com la víctima són turistes que estaven realitzant les seves vacances en la població tarragonina.

La jove va denunciar els fet davant la policia, a la qual va narrar que el menor portava una polsera amb el nom de l'hotel en el qual s'allotjava amb la seva família, la qual cosa va facilitar la seva detenció en l'establiment hoteler. Després de passar a la disposició de la Fiscalia de Menors, el detingut va ingressar al centre de menors Can Llupià de Barcelona.