ADMINISTRACIÓ

Illa anuncia la creació d’una direcció general per a la gent gran

El president Salvador Illa con la consellera de Salut, Olga Pané, este martes en el Palau de la Generalitat

El president Salvador Illa con la consellera de Salut, Olga Pané, este martes en el Palau de la Generalitat / Rubén Moreno / Govern

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El president de la Generalitat, Salvador Illa, va anunciar ahir que la Generalitat posarà en marxa "al més aviat possible" una direcció general de les persones grans per coordinar les polítiques que els afecten i garantir la "dignitat" i qualitat dels serveis assistencials.

Notícies relacionades

Illa va clausurar un acte solemne al Palau de la Generalitat amb motiu de l’1 d’octubre, Dia Internacional de les Persones Grans, i en el qual també van participar membres d’entitats com el Consell de la Gent Gran de Catalunya, i la consellera de Drets Socials, Mònica Martínez.

"El Govern crearà una direcció general de persones grans per coordinar totes les polítiques de gent gran, i es farà efectiva al més aviat possible", va dir Illa. El president va afegir que aquesta direcció serà el "punt de referència" per a gairebé el 20% de la població catalana que té més de 65 anys i "tindrà un objectiu que és obvi: garantir l’eficàcia i donar reconeixement i visibilitat a les polítiques essencials". Unes accions en favor de les persones grans que, va assenyalar, tindran "els recursos necessaris per ser efectives".