Fòrum

La primera Trobada de Dones Prensa Ibérica se celebra a Barcelona

Aquestes reunions entre dones líders pretenen compartir experiències, així com aprofundir en els desafiaments als quals s’enfronten.

La primera Trobada de Dones Prensa Ibérica se celebra a Barcelona
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Coincidint amb la quarta edició dels Premis Woman Sport, es va celebrar a Barcelona la Primera Trobada de Dones Prensa Ibérica. L’acte va reunir dones líders en diferents sectors. Presidit per la vicepresidenta de Prensa Ibérica, Arantza Sarasola, i la directora editorial, Ainhoa Moll, hi van assistir Aurora Catà, vicepresidenta de la Copa Amèrica; Blanca Sorigué, CEO de la Zona Franca; Elena Foquet, directora de Value Retail; Eva Dimas, directora de marca de Simorra; Eva Palao, arquitecta i editora de Rabat Magazine; Gemma Mengual, esportista i empresària; Maite Gassó, directora creativa del grup Lola Casademunt; Maria Eugènia Gay, tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona; Rosa Tous Oriol, vicepresidenta de Tous i presidenta d’ANDEMA, i Verónica Blume, model i emprenedora.

Notícies relacionades

Per part, de Prensa Ibérica hi van assistir la periodista Carme Barceló; la directora de la revista Woman, Mayka Sánchez; la subdirectora de Sport, Iulene Servent, i el director de Sport, Joan Vehils.

En el marc d’un dinar distès es va parlar de diversos temes d’actualitat. Des de l’última hora de la Copa Amèrica –que es disputa a Barcelona– fins a l’evolució del món de la moda o el lideratge actual que exerceixen en la societat algunes exmodels i exesportistes. Aquesta trobada entre dones líders pretén compartir experiències, així com aprofundir en les inquietuds i els desafiaments als quals s’enfronta la dona.