Trànsit

Una dona beguda atropella mortalment un vianant

Un turisme va impactar contra uns vianants a Caldes de Montbui

Una dona beguda atropella mortalment un vianant

Pixabay

1
Es llegeix en minuts
Germán González
Germán González

Periodista.

ver +

A la matinada de divendres a dissabte va morir atropellat P.M.G., de 23 anys i veí de la localitat de Mollet del Vallès, quan caminava amb un grup de persones per la C-59, a l’altura de Caldes de Montbui (Vallès Oriental). Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís del succés a les 04.13 hores i van obrir una investigació pel nou accident mortal, tot i que presumptament tot apunta a un nou cas d’imprudència al volant amb conseqüència letal.

Segons el Servei Català de Trànsit, un turisme va impactar amb un grup de persones que anaven caminant per aquesta carretera. A conseqüència de l’atropellament va morir un dels vianants mentre que un altre va resultar ferit menys greu i va ser traslladat a l’Hospital de Mollet.

La conductora del turisme que va impactar contra el grup va donar positiu en alcoholèmia i els Mossos d’Esquadra van procedir a detenir-la acusada d’un delicte contra la seguretat viària a més d’un homicidi. Les primeres investigacions indicaven que la sospitosa va poder perdre el control del seu vehicle per l’estat d’embriaguesa en què es trobava i va atropellar les persones que caminaven per la carretera.

Notícies relacionades

Arran del sinistre a Caldes de Montbui es van activar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Amb aquesta, 102 persones ja han mort a la xarxa viària interurbana de Catalunya aquest any en accident de trànsit. Sis d’elles han sigut vianants, segons Trànsit.