Beatriz Maesso, nova directora general audiovisual de Prensa Ibérica

Beatriz Maesso, nova directora general audiovisual de Prensa Ibérica
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Prensa Ibérica nomena com a directora general audiovisual Beatriz Maesso, que acredita una dilatada trajectòria professional vinculada al món de la televisió.

Llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat Complutense, Maesso va començar la seva carrera professional a Antena 3 per assumir després la responsabilitat de la direcció general a New Atlantis, Canal Extremadura, Factoria Plural, Comercial TV o La Nueva TV. Té també una extensa experiència en la producció i la distribució de nombrosos programes documentals i de programes de televisió.

Notícies relacionades

En el seu nou acompliment, Beatriz Maesso s’ocuparà de liderar un equip que desenvoluparà el negoci de la producció audiovisual de les diferents productores de Prensa Ibérica al conjunt d’Espanya; potenciarà la seva oferta dirigida a les plataformes i a les televisions regionals i locals, i impulsarà el vídeo informatiu i documental en el si dels diaris digitals del grup, així com el vídeo corporatiu i el vídeo comercial a fi d’enriquir la cartera dels equips comercials.

Prensa Ibérica es posiciona ja com un grup dinàmic i capdavanter en el sector audiovisual amb producció, a través de les seves diverses productores, de programes per a les televisions autonòmiques de diferents territoris.