Aquest Nadal i Cap d'Any, cada brindis explica una història a The Barcelona EDITION

Celebra les festes amb els menús exclusius del xef Pedro Tassarolo, entreteniment en viu i vetllades inoblidables

The Barcelona EDITION

The Barcelona EDITION

6
Es llegeix en minuts

El Nadal a Barcelona té la seva pròpia màgia, però a The Barcelona EDITION, aquesta màgia arriba a un altre nivell. Aquest sofisticat hotel està preparat per fer sentir molt més enllà de les llums i els regals. Perquè, cada espai està ple de detalls, aromes i sabors dissenyats per crear moments que puguis recordar tota la vida.

Des del seu arbre de Nadal enlluernador, una creació única de l'artista floral Fabricio Giordano, fins a l'aire més festiu a l'espai Cabaret, passant per saboroses experiències gastronòmiques plenes de matisos i sensacions que desperten els sentits. Això només és el començament del que The Barcelona EDITION té preparat per celebrar aquestes dates tan especials.

Converteix l’època més màgica de l’any en un record exquisit al costat dels teus. Reserva avui, i viu un Nadal i Cap d'Any que transcendirà en el temps.

 Una benvinguda especial

El 3 de desembre, l'hotel presentarà el seu esperat arbre de Nadal, definit com a “Opulència natural i elegància discreta”. Una peça exclusiva, obra de l'artista Fabricio Giordano de FLORESTUDIO, que donarà la benvinguda tant a hostes com a visitants. Inspirat en el llegendari Studio 54 d'Ian Schrager, el disseny de l'avet combina tons vermells i bordeus usant materials naturals com l'’Amaranthus caudatus’, un element molt preuat en l'art floral. El resultat, una elegància intrigant que convida a “mirar i tornar a mirar”.

La màgia del Nadal torna a The Barcelona EDITION.

Detalls, aromes i sabors dissenyats per crear memòries que voldràs atresorar per sempre

I és que quan l'esperit nadalenc es troba amb el luxe i la sofisticació, el resultat és una experiència inoblidable, difícil d'esborrar. I el mateix passa amb els menús de The Barcelona EDITION, que es converteixen en una celebració en si mateixos.

Sabors que celebren tradició

Al luxós hotel de Barcelona, la gastronomia es viu en espais i ambients únics, amb una acurada decoració que convida a gaudir de cada moment amb estil. Des del ponx festiu, disponible a la seva cocteleria Punch Room, fins a les íntimes celebracions de la nit de Nadal i Nadal o un inoblidable Cap d'Any.

ponx /

.

Durant aquestes dates, Punch Room oferirà el seu emblemàtic ponx festiu, disponible del 4 de desembre al 6 de gener. Aquest any, el còctel ha estat creat en col·laboració amb la premiada cocteleria Alquímico de Cartagena d'Índies (Colòmbia), recentment guardonada al lloc 8 dels The World's 50 Best Bars 2024. El ponx "Poleo", una barreja herbal de tequila, infusió de llimona mandarina, xerès i almívar de menta poliol, promet ser el toc perfecte per a aquestes festes. A més, els beneficis de la recaptació seran donats a l'associació Ahora Dónde, que recolza joves LGTBIQ+ que pateixen rebuig familiar.

Per part seva, l'acollidor restaurant Veraz compta amb una experiència gastronòmica, conceptualitzada pel xef executiu Pedro Tassarolo, per satisfer els paladars més exigents. La nit de Nadal i Nadal, els seus menús especials de quatre plats —per 80 €— reten homenatge a la tradició catalana amb plats com la reinterpretació de l'escudella, un exquisit carpaccio de llobarro d'ham o el xai brasejat i escamarlà a la planxa amb trinxat de la Cerdanya. Tot això, acompanyat de música en directe, afegeix un toc especial a aquestes vetllades al costat del Mercat de Santa Caterina.

Menú de Nadal /

.

El dia de Sant Esteve, compost de 4 plats —per 50 €— posa com a protagonista el producte per mitjà de plats com les gambes a la planxa i els tradicionals canelons de pollastre rostit amb tòfona negra, bolets de temporada i beixamel de farigola.

Canelons de pollastre rostit amb tòfona negra, bolets de temporada i beixamel de farigola /

.

Rebre el 2025 com es mereix

Per acomiadar l'any, The Barcelona EDITION ofereix tres vibrants celebracions i exclusives propostes gastronòmiques per delectar-se en el sopar de la nit de Cap d'Any. A Veraz podràs gaudir d'un suculent menú de luxe elaborat amb ingredients frescos per 290 €, que comença amb una copa de xampany i amouse bouche, ostra Regal N. 2 i uns suquet de llamàntol amb pols de tomàquet i cerfull, per continuar amb exquisideses com les vieires a la planxa amb caviar osetra, api-rave i mantega blanca, i un suculent filet de vedella acompanyat de milfulls de patata amb salsa de tòfona negra. El festí acaba amb mousse de vainilla de Madagascar amb gelat de coco i una selecció de petit fours del xef.

Si preferiu una atmosfera més informal, però íntima i amb unes vistes increïbles de Barcelona, The Roof proposa un menú d'inspiració asiàtica ple de creativitat per 190 €. Quatre aperitius per compartir, com el tiradito de vieires i el tàrtar de tonyina amb arròs cruixent i alga nori amb tòfona melanosporum, seguit de 2 principals, un dumpling de cranca amb llet de coco infusionada amb citronel·la, jengibre i coriandre i Costelles de vedella brasejada amb salsa BBQ asiàtica. Per acabar, unes postres de peres, iuzu i iogurt.

The Roof /

.

Tots dos restaurants, Veraz i The Roof acompanyaran els sopars amb entreteniment i actuacions en directe de la cantant Dayan de Soul per amenitzar una vetllada molt festiva.

Per als més amants de la festa, l'embriagador espai Cabaret ofereix un elegant sopar de nit de Cap d'Any per 290€, amb un suggeridor i exquisit menú que inclou ostres Regal Nº 2, escamarlans a la planxa amb tòfona, turbot amb puré d'api-rave i xai brasejat amb gamba de Palamós. Per postres, un deliciós panettone amb gelat de vainilla i glacejat d'avellanes. Aquesta experiència sensorial estarà amenitzada per la captivadora veu de la cantant Aina Da Silva, que, acompanyada pels seus músics, interpretarà temes de jazz, covers de soul, pop i dance, intercalats amb el glamur dels clàssics cabareters. Tanca l'any amb una experiència inoblidable.

Posa’t les teves millors gales, perquè totes les opcions inclouen copa de xampany de benvinguda, cotilló, raïm de la sort i accés a l'exclusiva festa de Cap d'Any a Cabaret amb una beguda inclosa i Dj fins a les tres de la matinada.

Pensant en els més petits, l’hotel ha creat menús especials. Compten també amb opcions vegetarianes per delectar el paladar.

Cabaret Bar /

.

Brunch de Cap d'Any

Després d'una nit memorable, arriba el moment de recarregar energies i celebrar el primer dia de l'any com es mereix. L'1 de gener, Veraz sorprèn amb un deliciós Hangover Brunch per 65 € amb diferents opcions per triar, com ous Benedict amb salmó o lacó i shakshuka, brioix de vedella o una deliciosa hamburguesa vegana, entre d'altres. Els comensals podran acompanyar la seva elecció de 2 plats a escollir i unes postres, amb cafè d'especialitat, un vermut de benvinguda i cava i mimoses, sense límit! Un despertar de Cap d'Any amb un toc tan exclusiu com memorable i, a més, hi haurà música en directe.

Si preferiu començar l'any amb una altra perspectiva, ¿hi ha millor manera d'arrencar el 2025 que amb les millors vistes i sabors? Tasta el Recovery Brunch a The Roof per 50€. Comença el teu any amb un Bloody Mary de benvinguda i escull entre tres plats d'inspiració asiàtica: ssam d'enciam amb tonyina vermella, bao vegà de bolets o curri de carbassa amb llet de coco i arròs basmati. I, per descomptat, mimoses i cava il·limitats.

La diversió, magnífiques propostes gastronòmiques i sofisticats espais estan assegurats a The Barcelona EDITION

reservations.bcn@editionhotels.com | +34 93 626 33 30 / +93 626 33 60

Online:

Notícies relacionades

https://www.editionhotels.com/barcelona/festive-season/

https://www.editionhotels.com/es/barcelona/festive-season/

Temes:

Nadal