Jordi Roca presenta una nova línia de colònies inspirades en les seves postres
El gironí l'ha presentat en el marc de la XXIII edició del fòrum gastronòmic Madrid FusióN

Jordi Roca a la cuina del restaurant Esperit Roca, al castell de Sant Julià de Ramis, el maig passat, poc abans de la inauguració /
El reconegut xef gironí Jordi Roca, famós pel seu mestratge en el món de les postres, ha anunciat una innovadora línia de tres colònies que reprodueixen els aromes de tres dels seus plats més emblemàtics. Aquesta creació ha estat presentada en el marc de la XXIII edició del fòrum gastronòmic Madrid Fusión, que aquest any ha escollit Catalunya com a territori convidat.
Roca, pastisser del prestigiós restaurant El Celler de Can Roca, ha apostat per una gamma variada d'aromes que transporten els sentits a través d'una experiència culinària única. Les tres fragàncies creades són Núvol de Llimona, Confit i Trinitari, i estan pensades per capturar l'essència de les postres que porten el mateix nom.
Com són les colònies?
La fragància Núvol de Llimona s'inspira en unes postres cítriques i lleugeres, evocant la frescor de la infantesa amb notes de yuzu, bergamota, llimona, mantega i llet. Segons el mateix xef, la idea darrere d'aquesta creació és "transmetre la sensació de magdalena de llimona mullada en un bol de llet", un sabor que remet a la tendresa dels records d'infantesa.

La colònia Núvol de llimona. /
Per altra banda, Confit es presenta com una fragància pensada especialment per a dones, amb un perfil que combina violetes i confitures, evocant un món delicat i refinat. Finalment, Trinitari és una colònia que combina aromes més intensos de cacau, cafè i tocs torrats, creant una experiència més profunda i terrenal.
Val a dir que aquesta no és la primera vegada que Jordi Roca explora la connexió entre la gastronomia i la perfumeria. Ja en 2011, al mateix restaurant El Celler de Can Roca, va presentar una versió dels perfums Eternity de Calvin Klein, Angel de Thierry Mugler i Miracle de Lancôme, entre d'altres, com a part d'un final d'àpat inèdit. En aquell moment, Roca va anunciar que "tancava el cercle" i començava a treballar amb el perfumista Agustí Vidal per convertir una de les seves postres en una fragància.
- Nous títols i temporades Les 11 sèries que no et pots perdre aquest abril
- Previsió meteorològica Una vintena de comarques, inclosa la de Barcelona, en avís groc per intensitat de pluja
- Investigació científica L’Hospital del Mar descobreix per què el càncer de pàncrees és tan agressiu
- Indemnització rècord El Suprem eleva fins als 3 milions més interessos la indemnització pel dany neurològic causat per negligència mèdica en un part
- El Barça sobreviu a un malson
- Famosos El canvi radical d'Antonio Orozco després de pesar 127 quilos: "El meu metge em va dir que em podien passar cinc coses"
- Menys incidents La població de senglars a Collserola cau per la sequera i el control de fauna
- Polèmica editorial Anagrama es desvincula d’‘El odio’ i torna tots els drets del polèmic llibre a Luisgé Martín
- Jubilació Això és el que perds de pensió si decideixes jubilar-te abans de temps
- La policia mirarà milers de guanteres per veure si tens aquest objecte dins del cotxe (serà obligatori)