El xef Alejandro Sanahuja busca revolucionar les coccions tradicionals del marisc incorporant tècniques d’avantguarda des dels fogons de l’O’Peregrino, marisqueria amb més de 30 anys de tradició ubicada a l’Eixample barceloní, i de la qual va prendre els comandaments a finals del 2020. En un any, ha reformulat per complet la seva proposta gastronòmica per demostrar que és possible transformar la cuina tradicional mantenint el sabor i l’essència dels seus productes.
El tracte pròxim amb el client és un altre dels aspectes claus del local (www.operegrino.es), on la gran majoria dels comensals es deixen aconsellar pel ‘maitre’ segons el producte fresc disponible i les noves incorporacions de la carta.
Temes:
- Shopping Black Friday 2022: les millors ofertes d’Amazon
- Al minut Guerra d’Israel en directe: última hora sobre el final de la treva a Gaza, l’ajuda humanitària i reaccions
- SHOPPING Helly Hansen té les millors rebaixes d’hivern: ¡a meitat de preu!
- Com més població, més recursos
- L’Advocacia de l’Estat veu compatible la condemna del procés i l’amnistia