O’Peregrino, a Barcelona

Tècniques d’avantguarda per respectar al màxim el marisc

Aquesta marisqueria amb més de 30 anys de tradició presenta una proposta gastronòmica renovada

Tècniques d’avantguarda per respectar al màxim el marisc
1
Es llegeix en minuts

El xef Alejandro Sanahuja busca revolucionar les coccions tradicionals del marisc incorporant tècniques d’avantguarda des dels fogons de l’O’Peregrino, marisqueria amb més de 30 anys de tradició ubicada a l’Eixample barceloní, i de la qual va prendre els comandaments a finals del 2020. En un any, ha reformulat per complet la seva proposta gastronòmica per demostrar que és possible transformar la cuina tradicional mantenint el sabor i l’essència dels seus productes.

El tracte pròxim amb el client és un altre dels aspectes claus del local (www.operegrino.es), on la gran majoria dels comensals es deixen aconsellar pel ‘maitre’ segons el producte fresc disponible i les noves incorporacions de la carta.