Recomanació culinària
La tardor s’assenta a la carta del Season Restaurant de Barcelona
Els productes del temporada es consoliden a la nova proposta gastronòmica del restaurant barceloní

De la mateixa manera que el clima de Barcelona canvia periòdicament i dona lloc a la successió de les estacions, a Barcelona Season Restaurant (Aribau, 125) canviem periòdicament el menú per donar lloc a una successió inigualable de sabors, que el públic coneixedor sap apreciar.
Carta tardor-hivern 2022
En aquesta temporada, la nostra carta de tardor-hivern 2022 et convida a disfrutar amb el millor de la nostra cuina d’estació. És que els ingredients característics de la tardor i l’hivern es troben presents a la carta de Season, pensada per sorprendre’t una vegada més amb les millors propostes en menjar de fusió, plenes d’innovació, creativitat i una elaboració delicada.
A la nostra carta per a aquesta temporada hi trobaràs tres varietats de propostes per delectar-te.
Els nostres plats clàssics no per ser-ho resulten menys innovadors, ja que a Season el clàssic significa avantguarda i passió per ingredients nous. Així, hi trobarem, entre altres propostes d’avantguarda, la sorpresa d’arròs cremós de gambes, les croquetes de pollastre rostit amb maionesa del seu suc, la fideuà negra de gambites i sípia amb allioli de cúrcuma, i l’hamburguesa de cua de toro, servida amb formatge Idiazábal, Lollo Rosso i salsa de Porto.
Cuina de mercat
La cuina de mercat del Season et sorprendrà amb el seu peix mantega curat amb emulsió de ceps, pinyons i tòfona negra; l’escalopa de ‘foie’ amb gambes i emulsió de moniato al ‘mole poblano’; l’‘envoltini’ de corbina al vapor amb el seu ‘demi-glace’ i trompetes de la mort; el cérvol al Jägermeister amb pa fullat de mantega, o els seus popets estofats al ‘kimchee’ de xocolata amb cremós d’api rostit.
No podien faltar al nostre menú les més hivernals opcions de Vegan Food, com els bunyols de coliflor i pistatxo amb gel dolç d’olives mortes; l’albergínia ‘2T’ amb emulsió de blat de moro amb ‘wasabi’; l’heura amb taronja, moniato i ceballot xinès; el tofu a la brasa amb pebrot rostit i salsa tahina, i els tacos de xili vegà amb emulsió d’alvocat i pic de gall, que constitueixen una proposta que et farà entrar en calor mentre disfrutes dels sabors més agradables de l’actual cuina vegana.
Comparteix Season
Notícies relacionadesA Barcelona hi ha molts restaurants, però molt pocs com Season presenten una renovada carta cada temporada.
En aquesta temporada tardor-hivern vine a Season Restaurant a compartir aquells moments tan especials. Els sabors del món i la calidesa espanyola presents en un mateix lloc. ¡Si ets amant de l’alta gastronomia, descobreix, sorprèn-te i disfruta amb totes les nostres propostes.
Plats recomanats
- Els Mossos volen que els forenses aclareixin si Tenneco causa càncer
- Tribunals Qui és Inés Guardiola, l'advocada que ha aconseguit l'absolució de Dani Alves
- Tribunals El TSJC absol Alves d’agressió sexual a una jove a la discoteca Sutton
- 57.000 persones cribrades El test de sang en femta és tan eficaç com la colonoscòpia per detectar càncer de còlon, segons l’estudi més gran fins ara
- Pressupostos prorrogats El Govern avisa que no es podrà mantenir la gratuïtat de Rodalies sense un nou suplement de crèdit
- BÀSQUET Chimezie Metu s’operarà d’una greu lesió la setmana que ve als EUA
- Motociclisme Jorge Martín: "Aquest no és el meu Mundial, serà l’any que ve"
- Moda Rita Miller Atelier ‘capbussa ’ les seves nòvies en un spa de luxe
- CRÍTICA Rosario transforma un vell dolor en celebració
- Novetat discogràfica Maria Hein en mode samurai