A Mallorca

Detenen un home quan intentava robar un nounat a la maternitat de l’hospital Son Llàtzer de Palma

Els testimonis han donat l’alarma i han impedit que sostragués el nounat de l’hospital. Agents del grup d’atracaments de la Policia Nacional han obert una investigació per aclarir els fets

Detenen un home quan intentava robar un nounat a la maternitat de l’hospital Son Llàtzer de Palma
1
Es llegeix en minuts

Els testimonis han donat la veu d’alarma i han impedit que un home sostragués un nounat ingressat a la maternitat de l’hospital Son Llàtzer de Palma. Després de retenir l’individu, agents de la Policia Nacional l’han detingut per un presumpte delicte de sostracció de menor en grau de temptativa. El grup d’atracaments ha obert una investigació per aclarir els fets.

Els fets han tingut lloc aquest dilluns de matinada a la maternitat de l’hospital Son Llàtzer, a Palma. Diversos testimonis s’han adonat que un individu intentava sortir de les instal·lacions sanitàries amb un nounat als braços. Després de donar la veu d’alarma, el personal de seguretat l’ha retingut fins que ha arribat una patrulla policial.

Notícies relacionades

Quan els agents de la Policia Nacional s’han presentat a Són Llàtzer, han preguntat a aquest home quin grau de parentiu tenia amb el nounat i per què se l’emportava en braços quan estava sent atès a l’hospital. Al no donar cap explicació convincent, el subjecte ha sigut detingut per un presumpte delicte de sostracció de menor en grau de temptativa.

A continuació, investigadors del grup d’atracaments de la Policia Nacional han iniciat les indagacions per esbrinar què va moure aquest home a actuar d’aquesta manera. També miren de determinar si havia actuat sol o si estava vinculat a una xarxa organitzada.