‘La manada’ alemanya

Els detinguts per agressió sexual a Mallorca tenien als seus mòbils un vídeo de la presumpta violació grupal

Els agents de la Policia Nacional han traslladat a l’hotel de Platja de Palma dos detinguts per reconstruir com es va produir l’atac

1
Es llegeix en minuts

La Policia Nacional ha examinat els mòbils de la ‘manada alemanya’ per la presumpta violació grupal comesa dijous a la matinada a una jove de la mateixa nacionalitat en un hotel de Platja de Palma (Mallorca). Les indagacions han determinat la troballa d’almenys una gravació en la qual apareix la suposada agressió sexual.

Durant bona part del matí de divendres, agents de la Policia Nacional es van desplaçar fins a l’hotel de Platja de Palma, a l’avinguda de Fra Joan Llabrés, per reconstruir com es va produir la violació grupal de la jove alemanya. També agents de la Policia Científica han recollit mostres a l’habitació per aclarir com van passar els fets i qui estava present.

Portada a l’hotel

Pel que sembla, la víctima havia conegut un jove de 20 anys dimecres a la nit en un local de Platja de PalmaDesprés van decidir anar a la platja, on suposadament van mantenir relacions sexuals consentides. Ell li va proposar anar a la seva habitació de l’hotel i ella va acceptar. Però no li van permetre accedir-hi al no estar-hi registrada. Llavors ell li va suggerir com a alternativa un altre hotel on s’allotjaven amics seus. Allà suposadament van tornar a mantenir relacions sexuals amb consentiment. Però els  cinc joves que s’allotjaven en aquell hotel van aparèixer en escena.

Notícies relacionades

D’acord amb el relat de la víctima, ells la van forçar en una violació grupal. La jove es va escapar i va denunciar els fets a la recepció. Des d’allà van trucar a la Policia Nacional. Diverses patrulles es van presentar al lloc i van detenir els cinc implicats. Només faltava el jove que va mantenir relacions amb la noia, que va ser arrestat hores després.

Aquest matí està previst que els sis detinguts siguin posats a disposició judicial als jutjats de l’avinguda d’Alemanya.