Dol a la Vall d’Uixó

Un conductor drogat atropella la ciclista Conchi Zaragoza, que perd la vida en l’accident

La víctima, de 49 anys, mor mentre conduïa la seva bicicleta a la localitat valenciana de Canet d’en Berenguer

«Era una persona que es bolcava a ajudar els altres», confirmen des de Cazarettos, un dels molts projectes en què estava involucrada

Un conductor drogat atropella la ciclista Conchi Zaragoza, que perd la vida en l’accident
2
Es llegeix en minuts

Dolor i consternació en el món de les carreres de muntanya i de l’esport en general a Castelló. El motiu no és un altre que la mort aquest diumenge de Conchi Zaragoza Gascó, molt involucrada en infinitat d’activitats solidàries i esportives de la província. Nascuda a Algar de Palancia i resident a la Vall d’Uixó, la seva mort als 49 anys deixa una família destrossada i una infinitat d’amics que ploren la seva tràgica pèrdua.

Zaragoza, que va presidir l’Associació Esportiva Trotalgar del seu municipi natal, va perdre la vida practicant un dels esports que més l’apassionava: el ciclisme. Cap a les 9.00 hores d’aquest diumenge un cotxe la va atropellar a la localitat valenciana de Canet d’en Berenguer mentre circulava amb la bicicleta per la carretera CV-309. Segons ha publicat el diari ‘Las Provincias’ el conductor del vehicle, de 63 anys i amb domicili a Toledo, va donar positiu en cànnabis en el test salival de detecció de substàncies estupefaents practicat per la Guàrdia Civil de Trànsit.

Fins al lloc dels fets s’hi va desplaçar una unitat del SAMU, l’equip mèdic del qual va fer a la ciclista maniobres de reanimació cardiopulmonar avançada i altres tècniques d’estabilització, però no hi va haver resposta i finalment es va confirmar la seva mort.

La veïna de la Vall d’Uixó era una persona molt coneguda no només a la seva localitat, sinó a bona part del territori del País Valencià com demostren les múltiples condolences emeses des de diferents organismes al llarg i ample del territori autonòmic. 

«Era de la nostra família»

Des de Cazarettos, una de les agrupacions a què pertanyia Zaragoza, han volgut traslladar aquest missatge sobre la víctima a través de ‘Mediterráneo’, del grup Prensa Ibérica: «Era una persona a qui li agradava ajudar els altres. Al poc temps de conèixer-la es va integrar en la nostra petita gran família i era una persona molt esportista, amant de la muntanya i que es feia estimar. Ara per desgràcia li ha tocat a ella, però ens pot passar a tots. És una llàstima per qui era i perquè se’n va massa aviat», lamenten.

Notícies relacionades

David Marín, germà del Gerard, un jove amb discapacitat de Torreblanca que necessitava una cadira motoritzada per a la seva llar, recorda avui el compromís de Zaragoza amb aquesta causa i d’altres: «Es va bolcar amb nosaltres. Era una gran persona, molt estimada per tothom i la primera que s’oferia a ajudar. Mai li feia por res; era una guerrera». El David incideix que «quan veus successos com aquest penses que mai et pot tocar a tu, però per desgràcia ara ha sigut la Conchi i és un cop per a tothom. Ho lamento molt sobretot pels dos fills i el marit». 

Conchi SIEMPRE estarás en nuestros corazones TE QUEREMOS.🖤

Posted by AD Trotalgar on Sunday, October 15, 2023

A les xarxes socials són múltiples els missatges que s’estan emetent solidaritzant-se amb la família, amics i éssers estimats de Zaragoza, com veiem a continuació. Descansi en pau.