El Periódico de Tarragona

Tarragona

Dona de 30 anys

Una detinguda a Tarragona per robar joies i diners a un ancià amb discapacitat física

A la dona, de 30 anyos, se l'acusa d'un delicte de robatori i un altre d'estafa

Una detención de Mossos

Una detención de Mossos / MOSSOS

1
Es llegeix en minuts
EFE

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dilluns a Tarragona una dona de 30 anys acusada de robar joies i diners a un ancià nonagenari amb un elevat grau de discapacitat física. Segons ha informat la policia catalana, la dona treballava en un bar des de feia sis mesos i allà havia conegut l'home i s'havia guanyat la seva confiança oferint-li ajuda en les tasques domèstiques.

Segons els Mossos, una vegada van establir una relació d'amistat, la dona aprofitava quan era a casa de la víctima per robar-li les joies i després feia reintegraments de diners als caixers.

Notícies relacionades

El cas es va obrir a finals de juliol, quan agents d'investigació van detectar que una dona havia venut joies amb unes inscripcions que no corresponien amb les seves inicials en una botiga de compravenda, i van contactar amb els familiars de l'avi, que van assegurar no conèixer-la. La detinguda està acusada d'un delicte de robatori i un altre d'estafa per haver enganyat l'establiment de compravenda assegurant que les joies eren de la seva propietat.

Els Mossos han recuperat part dels articles robats i se'ls han tornat al seu amo. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions. EFE