El Periódico de Tarragona

Tarragona

Meteorologia

20 municipis de Tarragona i Lleida en perill molt alt d'incendi aquest dimecres

A Tarragona, les comarques del Baix Ebre, el Priorat, la Ribera d'Ebre i la Terra Alta es troben en perill molt alt d'incendi

20 municipis de Tarragona i Lleida en perill molt alt d'incendi aquest dimecres

AGENTS RURALS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

20 municipis de les províncies de Tarragona i Lleida estan en perill molt alt d'incendi aquest dimecres, segons el mapa de perill d'incendi forestal elaborat diàriament pel Servei de Prevenció d'Incendis Forestals, recollit per Europa Press.

Aquest mapa mostra els nivells de risc d'incendi en el marc del Pla Alfa i les localitats en nivell 3 (perill molt alt d'incendi), que a la província de Tarragona es troben a les comarques del Baix Ebre, el Priorat, la Ribera d'Ebre i la Terra Alta.

D'altra banda, a la província de Lleida, es troba en perill molt alt un municipi de la comarca del Segrià, Almatret, mentre que a les províncies de Barcelona i Girona no hi ha cap localitat que assoleixi aquest nivell.

Risc d'incendi alt i moderat

Notícies relacionades

En aquestes comarques, la resta de municipis es troben, majoritàriament, en risc d'incendi alt (nivell 2), així com les comarques del Montsià, el Baix Camp, la Conca de Barberà (Tarragona), les Garrigues (Lleida) i l'Alt Empordà (Girona).

Finalment, estan en risc moderat (nivell 1) les comarques del Tarragonès, l'Alt Camp, el Baix Penedès (Tarragona), el Garraf, l'Alt Penedès i l'Anoia (Barcelona). També estan en risc moderat les comarques de la Segarra, l'Urgell, el Pla d'Urgell, la Noguera, el Pallars Jussà, el Solsonès (Lleida) i el Baix Empordà (Girona). En la resta de comarques catalanes el risc d'incendi és baix (nivell 0), i en cap es registra un perill d'incendi extrem (nivell 4).

Temes:

Incendis