El Periódico de Tarragona

Tarragona

Relleu al consistori

Tarragona pressiona la JEC per accelerar la substitució de Berni Álvarez

Aquest dijous al matí hi ha convocat un ple per fer efectiva la renúncia d'Álvarez i de la diputada Valle Mellado, tot i que encara no hi ha data per a l'entrada de Mario Soler

RELLEU | Mario Soler torna a l'Ajuntament de Tarragona en substitució de Berni Álvarez al capdavant d'Esports

GENERALITAT | Illa crea la Conselleria d'Esports i posa al capdavant a l'exjugador de bàsquet Berni Álvarez

Ajuntament de Tarragona

Ajuntament de Tarragona

1
Es llegeix en minuts
Jan Magarolas

Demà dijous, 22 d'agost, l'Ajuntament de Tarragona celebrarà un plenari extraordinari per prendre coneixement de la renúncia presentada per Berni Álvarez com a conseller del consistori i declarar-ne la vacant produïda. El ple serà a les 9 h a la Sala d'Actes i servirà, a més, per prendre coneixement de la renúncia presentada per la diputada Valle Mellado, que anava de número 10 a la llista del PSC a les passades eleccions municipals, per assumir el càrrec de consellera municipal.

Notícies relacionades

En aquest mateix ple també se sol·licitarà a la Junta Electoral Central que atribueixi l'escó vacant. Només quan l'Ajuntament de Tarragona rebi el document corresponent, serà quan l'alcalde podrà convocar un nou ple per nomenar el senador Mario Soler, el següent a la llista electoral del PSC, com a nou conseller municipal. És per això que el consistori encara no apunta cap data per a fer el relleu de consellers a la bancada socialista.

Quan es produeixi el relleu, Mario Soler entrarà com a nou conseller d'Esports de l'Ajuntament de Tarragona, en substitució de Berni Álvarez, que ja és al Govern de la Generalitat de Salvador Illa. Una altra de les incògnites és saber si, amb aquest canvi, el govern municipal tarragoní reorganitzarà les seves àrees i si els consellers tindran unes atribucions diferents.