El Periódico de Tarragona

Tarragona

Port de Tarragona

Santiago Castellà serà el nou president de l'Autoritat Portuària de Tarragona

L’actual subdelegat del govern espanyol substituirà en el càrrec a Saül Garreta a partir del setembre

Santiago Castellà, subdelegat del Govern espanyol a Tarragona

Santiago Castellà, subdelegat del Govern espanyol a Tarragona

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’actual subdelegat del govern espanyol a Tarragona, Santiago Castellà, serà el nou president de l’Autoritat Portuària de Tarragona, segons va avançar aquest diumenge el Diari de Tarragona. Castellà substituirà en el càrrec a Saül Garreta, que en una conversa telefònica que han mantingut li ha mostrat tota la seva predisposició a fer un traspàs “exemplar”.

Santiago Castellà és subdelegat del Govern espanyol a Tarragona des del gener del 2023 i va ser senador entre el 2019 i el 2023; està llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i en Ciències Polítiques per la UNED. També és professor titular des de fa 25 anys de Dret Internacional Públic i Relacions Internacionals a la Universitat Rovira i Virgili (URV), on també va ser degà de la Facultat de Ciències Jurídiques entre el 2003 i el 2006. A nivell orgànic, Castellà és el Primer Secretari del PSC a la ciutat de Tarragona des del 2016.

Notícies relacionades

Saül Garreta ha estat president de l'Autoritat Portuària des del novembre del 2022 i, amb ell, el Port ha mantingut una política de promoció de les economies blava i verda, així com de sostenibilitat, en tot allò que ha dut a terme.

La Subdelegació i la Delegació, llocs pendents

Amb la marxa de Santiago Castellà de la Subdelegació del Govern espanyol de la plaça Imperial Tarraco, que es preveu a mitjan setembre, queda pendent saber qui en serà el successor, un càrrec que decideix el Govern espanyol. Així mateix, i des de l'entrada del nou Govern de la Generalitat, el càrrec de delegat al Camp de Tarragona que ostenta Àngel Xifré (ERC) també és una vacant que caldrà omplir.