El Periódico de Tarragona

Tarragona

PortAventura

Caribe Aquatic Park reobrirà aquest diumenge després de l'incendi

El parc aquàtic de PortAventura estava tancat per reparació des de l'incendi que el va afectar aquest passat dilluns

INCENDI | Evacuat el parc aquàtic de Port Aventura

NOVA TEMPORADA | PortAventura World anuncia un nou passatge del terror per la temporada de Halloween

Caribe Aquatic Park, en una imagen de archivo.

Caribe Aquatic Park, en una imagen de archivo. / Jaume Sellart

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Caribe Aquatic Park, el parc aquàtic de PortAventura, tornarà a obrir amb normalitat aquest diumenge 8 de setembre després del petit incendi que el va afectar, aquest passat dilluns, segons ha informat el Diari de Tarragona i ha confirmat EL PERIÓDICO. Hauran estat cinc dies de manteniment i revisió de les instal·lacions afectades per les flames.

Aquest passat dilluns PortAventura va protagonitzar un incident per un petit incendi que es va originar al seu parc aquàtic, amb un transformador avariat, que va obligar a evacuar tots els assistents de les instal·lacions d'oci. El desallotjament es va produir "per motius de seguretat" i no hi va haver cap ferit. L'incendi va requerir l'actuació de quatre dotacions de bombers i el personal de seguretat del complex. 

Notícies relacionades

El parc assegura que ja s'ha posat en contacte amb els usuaris que tenien entrades del parc aquàtic per aquests dies sense explicar quines mesures durà a terme per compensar la pèrdua per l'incident, i anima a posar-se en contacte amb ells si no s'ha rebut cap correu electrònic per part seva.

Després de l'incident i ja amb les instal·lacions en marxa, PortAventura iniciarà els preparatius de 'La Isla Maldita', el passatge del terror que transcorre per l'interior del Caribe Aquatic Park i que obrirà portes amb la temporada de Halloween, juntament amb altres novetats.

Temes:

Port Aventura