El Periódico de Tarragona

Tarragona

Tall Rodalies

El bus directe entre Tarragona i Barcelona costarà un 70% menys amb la T10/120

Es tracta d'un títol personal que permetrà fer deu viatges durant 120 dies i tindrà un cost de 40€. Es podrà adquirir a partir del 26 de setembre a l'estació de Tarragona

ALTERNATIVA | Renfe oferirà 87 autobusos i 30.500 places diàries per garantir la mobilitat durant les obres del túnel de Rodalies de Roda de Berà

TERRITORI | Preocupació entre alcaldes de Tarragona per les obres del túnel de Rodalies de Roda de Berà: "Venen mesos molt complicats"

Imagen de un autobús interurbano

Imagen de un autobús interurbano / DEPARTAMENT DE TERRITORI

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La nova T10/120 bonificada pels trajectes amb autobús entre Tarragona i Barcelona tindrà un cost 40 euros. És el títol unipersonal que permet fer deu viatges durant els 120 dies posteriors a la primera validació. Cada trajecte, per tant, tindrà un cost de 4 euros, que suposa un estalvi per a cada trajecte de prop del 70% sobre la mitjana del preu de viatge que estaven abonant els usuaris.

El títol estarà operatiu a partir de l'1 d'octubre, que és quan començaran les afectacions previstes a Rodalies per les obres en el Túnel de Roda de Berà, que suposaran el tall ferroviari entre Tarragona i Sant Vicenç de Calders. Es podrà adquirir a partir del 26 de setembre a les taquilles de l'operador del servei a l'Estació d'autobusos de Tarragona. L'objectiu és facilitar el desplaçament directe entre les dues ciutats i complementar el pla alternatiu de Renfe, que disposarà de més de vuitanta autobusos que comunicaran Tarragona i Sant Vicenç de Calders, però que no arribaran a Barcelona.

Fins a 9 expedicions directes

Notícies relacionades

El Departament de Territori, de manera paral·lela, reforçarà a partir de l'1 d'octubre l'autobús directe entre Tarragona i Barcelona. El servei passarà a disposarà de dilluns a divendres laborables de nou expedicions directes per sentit, quan actualment té tres per sentit. Les noves sortides des de Tarragona seran a les 6h, 6:45h, 9h, 10:30h, 14:30h, 17:30h i des de Barcelona seran a les 7:30h, 9h, 11:30h, 13:00h, 16h i 19h.

Les sis noves expedicions també arribaran al Passeig de Gràcia, però entraran a Barcelona per la Plaça d'Espanya i la Gran Via. Les altres tres expedicions, que surten de Tarragona a les 6:15h, 7:15h i 20:20h i de Barcelona a les 7:15h, 15h i 18:15h de dilluns a divendres laborables, continuaran fent el recorregut actual i entraran a Barcelona per l'Avinguda Diagonal.