Tu i jo som tres

La crítica de Monegal: ¡Vine Rocío, vine al camp de mines!

La crítica de Monegal: ¡Vine Rocío, vine al camp de mines!
2
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal
Ferran Monegal

Crític de televisió

ver +

Ells mateixos qualifiquen així el disseny del seu producte. L’hi acaba de dir J. J. Vázquez a Rocío Carrasco quan anunciaven a so de bombo i platerets que l’han contractat perquè amenitzi els ‘Sálvame’. Li preguntaven: «¿Si et trobes amb Rocío Flores la saludaràs? Pot passar, ja saps que Mediaset és un camp de mines». I ella advertia sobre la seva pròpia filla: «Vull coses que m’aportin, no coses que em treguin. Em posaré una armilla». ¡Ahh! Que bé llancen els esquers a Tele 5. Ja ens adverteixen que aviat muntaran un sagnant cara a cara mare-filla, tot i que jo crec que quan això es produeixi, amb els contractes ben lligats i el mam monetari a punt, segurament emetran aquesta batalla en algun ‘Deluxe’ per donar-li més realçament a aquest extraordinari còctel de filicidi i matricidi, tot alhora, i ben batut. A això cal afegir la segona temporada de la telesèrie ‘Contar la verdad para seguir viva’, de la qual Rocío Carrasco va advertir que el rodatge ja havia acabat.

Aquells a qui agrada analitzar les estratègies que utilitza Mediaset per mantenir-se líder hauran advertit que aquest anunci de fitxatge de Rocío Carrasco en el ‘Sálvame’ s’ha produït el dia de l’estrena de ‘Tierra amarga’ (A-3 TV) a la mateixa franja horària. Èxit absolut. ‘Sálvame’ li va treure cinc punts al culebró turc.

Notícies relacionades

¡Ah! Si ens oblidem per un moment de la porqueria que fabriquen, la veritat és que Mediaset funciona com un rellotge suís. Ara mateix tenen algunes barbacoes d’alt valor caníbal en espera d’emissió. A més de les ramificacions del cas Rocío Carrasco, amb la seva filla, el seu fill, el seu exmarit, els seus germanastres per part d’Ortega Cano, els seus altres parents els Mohedano –¡ah! tot això dona per a infinitat d’aquelarres– a més d’aquest arbre tan frondós i tan carnívor, els deia, tenen també l’assumpte Paquirrín-Pantoja, que és intermitent, i el van reescalfant al gust. Amb només una trucada de telèfon, i més mam, li munten en un moment al nen noves autòpsies sobre la seva mare en vida. O sigui que ara mateix a T-5 hi ha ‘overbooking’.

Fixin-se vostès com serà el tap de material que espera lloc a la graella que una molt bona sèrie com és ‘Los relojes del diablo’ que acaben d’estrenar, l’han ficat a Cuatro, de qualsevol manera, com si se la traguessin de sobre. Que hagi fet un trist i injust 5,6% els importa un rave. Prefereixen més carn per al camp de mines.