Juanjo Puigcorbé presenta la seva pel·lícula amb un dard a ERC: «Gràcies per les vostres punyalades»

Juanjo Puigcorbé presenta la seva pel·lícula amb un dard a ERC: «Gràcies per les vostres punyalades»

Ferran Sendra

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’actor i exregidor d’ERC Juanjo Puigcorbé ha carregat contra el partit republicà a través de les seves xarxes socials. Durant la promoció d’‘Escape’, la seva última pel·lícula dirigida per Rodrigo Cortés i amb producció de Martin Scorsese, el polític ha aprofitat per treure tots els draps bruts contra els seus excompanys.

«Després de set anys de no poder treballar a Barcelona, avui soc a Madrid per presentar una de les sèries en què he treballat i aquesta magnífica pel·lícula. Gràcies, ERC, per les vostres punyalades», ha compartit, culpant la formació política de la seva falta de feina. «Espero que ningú us voti mai més, colla de fills de p***», ha sentenciat l’intèrpret català.

Notícies relacionades

Després de ser nomenat diputat delegat de Cultura de Barcelona, va passar a ser regidor no adscrit i va dimitir després de conèixer-se un informe de la Diputació de Barcelona que l’acusava de «maltractament laboral» cap als seus subordinats i de mantenir una actitud de «menyspreu, supèrbia, poder i autoritat».

L’actor va assegurar que tenia proves que demostraven que aquest informe no era l’oficial i que estava encarregat per un alt funcionari d’ERC. El guionista va considerar que es tractava d’una «traïció» i una «punyalada» per part dels seus companys. De fet, ell mateix considera que la seva experiència a ERC va ser «nefasta».

Temes:

Pel·lícules