Reial Madrid-Borussia Dortmund

La gran final de la Champions

La 1 de TVE oferirà el partit a les 21.00 hores i una prèvia des de les 20.00 amb comentaris de Marcos López, Juan Carlos Rivero, Milla i Arbeloa.

La gran final de la Champions
1
Es llegeix en minuts
EL PEriÓDICO

El Reial Madrid busca aquesta nit a Wembley la quinzena Champions de la seva història. Tindrà a davant el Borussia Dortmund, en una final que suposarà, també, el retrobament del madridista Bellingham amb el seu anterior equip.

Notícies relacionades

La 1 de TVE oferirà el partit en directe, a les 21.00 hores, amb una prèvia des de Londres, amb presentació de Marcos López, des de les 20.00. La final comptarà amb la narració de Juan Carlos Rivero i els comentaris de Luis Milla i Álvaro Arbeloa. La final també es podrà seguir a RTVE Play, així com a Movistar Plus+. A la plataforma de Telefónica, a través del canal que ha retransmès tota la competició i el canal principal (Liga de Campeones per M+, dial 60, i Movistar Plus+, dial 7).

A Mega, després del partit, arribarà un especial d’El Chiringuito de Jugones. El programa de Josep Pedrerol recollirà les reaccions. I a Esport 3 també hi haurà una anàlisi a les 23.15 hores, a Zona Champions, de la mà de Bernat Soler.