TU i jO SOM TRES

Matricidi (i filicidi), el mètode canalla que no falla

Matricidi  (i filicidi), el mètode canalla que no falla

FERRAN MONEGAL

2
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal
Ferran Monegal

Crític de televisió

ver +

E l mes de maig ha acabat i Antena 3 TV continua sent la cadena més vista del telehipòdrom estatal. Atès que és així des de fa gairebé tres anys seguits, ja no és notícia. Aquí el fet sorprenent és que Telecinco continuï mantenint la segona posició. I la manté pels seus reality shows.

Perd durant tot el matí, perd durant tota la tarda, perd en l’entreteniment i perd en els informatius, però quan arriba l’hora de la negritud endolla els seus realities i sobreviu. Ara ha posat tota la seva maquinària d’excavadores i tuneladores a perforar Bárbara Rey a través del seu fill Ángel Cristo Jr. Fill contra mare. Èxit absolut. Tenen experiència en això. Van fer el mateix temps enrere contractant Paquirrín perquè evacués contra la seva mare, Isabel Pantoja. Van aconseguir un negoci fabulós. Sessions de tres i quatre hores seguides, farcides d’espots publicitaris. Una facturació increïble. El matricidi –també el filicidi– genera una prodigiosa hemoglobina que alimenta els vampirs.

Notícies relacionades

A Ángel Cristo Jr. li han fet un pack completíssim. L’han ficat a Supervivientes amb un salari molt nutritiu –s’ha publicat al voltant de 10.000 euros per setmana– i ara, al sortir, li subministren complements, per exemple en el programa De Viernes, que és com anomenen ara el Sálvame DeLuxe. Allà li van llepar amb fruïció la jugular l’altre dia. Ell deixava fluir la seva sang a borbolls contra la seva mare, Bárbara Rey. O sigui, sang contra la seva mateixa sang. Els presentadors del programa li clavaven els ullals en forma de preguntes: "On has passat més gana?, ¿amb la teva mare o a Supervivientes? (...). ¡Explica quan la teva mare volia fer-te petons a la boca i tu la defugies!". I el fill responia: "A Supervivientes moltes vegades he menjat més del que menjava a casa meva (...). Els petons de la meva mare a la boca es van prolongar fins a la maduresa. ¡Era una obligació!". I així anava discorrent la sagnia.

D’aquesta manera aconsegueix Telecinco mantenir la segona posició. És veritat que nosaltres, l’audiència, som còmplices al consumir aquesta triperia. I també ho és el protagonista, que es presta a canvi d’uns diners canalles i roïns. Per això convé tornar ara, de nou, a aquell vers de Sor Juana Inés de la Cruz: "¿Y quién es más de culpar, el que peca por la paga o el que paga por pecar?.