La veritat de Natalia Grace

Segona part del cas d’una nena ucraïnesa acusada per la seva família adoptiva d’enganyar-los amb l’edat i voler matar-los. Ella parla.

La veritat de Natalia Grace
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El setembre del 2023, DKiss estrenava El curioso caso de Natalia Grace, un impactant documental en el qual Michael i Kristine Barnett, una parella que va adoptar una nena ucraïnesa anomenada Natalia Grace, acusaven la seva filla adoptiva de mentir-los tant amb la seva edat real (pensaven que en comptes de tenir 6 anys era una adulta), com amb la procedència, a més de tenir comportaments agressius i homicides cap a ells. Una prova d’ADN realitzada l’agost del 2023 va demostrar que Natalia deia la veritat respecte a la seva edat. Ara, la jove relata la seva versió d’aquest extraordinari cas en Natalia Grace: Su verdad, que s’estrena a DKiss avui a les deu de la nit.

Durant sis episodis, la protagonista no només relata com va viure la seva història, que ha donat la volta al món, sinó que al final de la temporada s’encara amb el seu pare adoptiu en una confrontació que els desemmascara a tots dos que i acosta l’espectador al que va passar en realitat.

Temes:

Assassinats