AVUI A LES 22.00

A la presó dels assassins

DKiss s’endinsa amb ‘Viviendo con un asesino’ en alguns dels penals més perillosos dels EUA i entrevista homicides condemnats.

A la presó dels assassins
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Lorenzo Gilyard està condemnat a cadena perpètua en una presó de màxima seguretat per assassinar 13 dones, 12 d’elles prostitutes, al llarg de gairebé 40 anys. Se’l coneix com l’estrangulador de Kansas City. El seu millor amic, Lemuel Kimes, no va sospitar mai res. Aquest és un dels casos que mostra el programa Viviendo con un asesino: toda la verdad, que estrena avui DKiss (22.00 hores).

L’espai entra a les presons més perilloses dels Estats Units per entrevistar homicides condemnats per acabar amb la vida d’una o més persones. Alguns d’ells han confessat els seus crims i els justifiquen sense cap tipus de penediment, d’altres prometen haver comprès que els actes que van cometre són intolerables, mentre que una petita part continua defensant la seva innocència malgrat totes les proves en contra seu. A més, el true crime compta amb els testimonis dels policies que van investigar casos, amics i familiars.