Concert dels ‘triunfitos’

Petó gai en plena gira d’OT

La gira d’OT 2023 s’està convertint en un acte multitudinari allà per on passa. A Madrid, Juanjo i Martín van expressar el seu amor.  

Petó gai en plena gira d’OT
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La gira d’OT 2023 continua omplint les ciutats per on passa. Després de passar per Múrcia, Barcelona, Saragossa i Sevilla, els triunfitos han tornat fer vibrar els seus seguidors més acèrrims a Madrid, la capital espanyola.

Divendres a la nit, els 16 concursants d’OT 2023 van tornar a pujar a un escenari. Si bé molts dels temes que van cantar durant la vetllada van emocionar tots els presents, hi va haver diversos moments clau al llarg de tot el concert, que casualment va coincidir amb el Dia de l’Orgull Gai.

Notícies relacionades

A més del petó de Chiara i Violeta, el públic present no va poder contenir l’emoció al veure com Juanjo i Martin, la parella més estimada de tota l’edició, es fonien en un tendre petó que mostrava, una vegada més, que l’amor no pot amagar-se.

El mateix dia també hi va haver un important anunci per part de Denna i Álex Márquez, que van fer pública la relació sentimental que mantenen.