Gala final de ‘La voz kids’

Antena 3 proclama avui (22.00 hores) el guanyador de la nova temporada. Bisbal, Lola Índigo, Rosario i Melendi aposten per algun dels seus ‘talents’.

Gala final de ‘La voz kids’
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Alira i Mario, de l’equip de David Bisbal; Aitana i Rafael, del de Lola Índigo; Rafael i Juan Francisco, del de Rosario, i Martina i Vera, del de Melendi. Ells són els vuit finalistes de La voz kids, que avui aspiren a coronar-se com a vencedors en la nova temporada del veterà concurs musical presentat per Eva González (Antena 3, 22.00 hores).

Notícies relacionades

Els coaches obriran la final del talent show amb les cançons De plastilina i Si tú la quieres per rebre després una sorpresa: tots els concursants que han estat aquest any interpretaran l’himne de La voz.

Arribarà el torn de les actuacions dels talents amb els seus assessors i de les actuacions individuals. Aniran per equips, per la qual cosa després de les interpretacions individuals dels dos finalistes, el seu coach decidirà quin d’ells continua en la competició musical. En el tram final, cada coach cantarà amb el seu finalista i, després de les quatre actuacions, serà el públic del plató l’encarregat de decidir qui es converteix en la nova voz kids espanyola.