Llimona & vinagre

Un arbre ginecològic de categoria

Un arbre  ginecològic de categoria
3
Es llegeix en minuts
Matías Vallés
Matías Vallés

Periodista

ver +

Álvaro Muñoz Escassi pot vanagloriar-se d’arrelar en un arbre ginecològic de categoria. La seva antiga dona Lara Dibildos ha hagut de desmentir que fos l’administradora d’un xat d’examants del genet del cor a WhatsApp. La comunitat tindria el nom de Los huevos de Forb-Es, que no deixa massa espai a la imaginació. Sens dubte, seria un club més selecte que Sotogrande, on l’esportista va triomfar sobre les muntures més selectes.

La relació de parelles contrastades d’Escassi es compon de Sonia Ferrer, Mireia Canalda, Vicky Martín Berrocal, Lara Dibildos, María José Suárez o _______ (introdueixi altres noms que vostè consideri adequats, amb la certesa que encertarà i quedarà curt). Aquest llistat sona esplendorosa a escala local, tot i que no arriba a l’arbre ginecològic d’un precursor del sevillà com a també jugador de polo. El playboy dominicà Porfirio Rubirosa va tenir entre els seus braços Rita Hayworth, Marilyn Monroe i Kim Novak, gràcies a una dedicació professional contigua a l’stakhanovisme.

El trencacors espanyol s’hauria d’anomenar Escassi, per la dificultat de trobar una bellesa nacional sense vincles històrics i estrets amb el genet, que en les seves compareixences públiques no sobresurt per una personalitat captivadora. Al contrari, es mostra desvalgut, moix, vacil·lant i poc dominador, segurament per excitar l’instint protector. A hores d’ara, l’aparellament ja només pretén la inclusió en el selecte arbre ginecològic. No, la infanta Elena només va ser oficialment una excel·lent amiga, la passió que tots dos sentien es canalitzava a través de l’hípica.

Ruptura amb María José Suárez

En la seva impagable tasca antropològica, Escassi també ha explorat el corrent secret que lliga Supervivientes i MasterChef, com a participant en les dues mamarratxades. Confirma així que TVE sospira per convertir-se en Telecinco, i ningú s’atreviria a negar que l’ens està aconseguint el seu objectiu, amb fons públics i sense audiència pública.

El capítol més recent de l’agitada peripècia d’Escassi mostra la premsa del cor fingint desolació per la "inesperada" ruptura del galant amb María José Suárez, de professió Miss. Per excusar-se i escudar-se, l’incansable seductor ha confessat en públic que mantenien una relació oberta. Com PP i Vox, o Podem i Sumar, o Carles d’Anglaterra i Lady Di (prou d’exemples, pot continuar amb la narració).

L’enèsim capítol sexoeconòmic de la vida de l’inquiet genet, causant de l’escissió ja relatada, és més complicat que una fusió bancària. Una dona transsexual anomenada Valeri, i si estan assedegats de dades addicionals sobre el personatge, emprenguin la seva pròpia tasca d’investigació, ha sigut acusada per Escassi d’haver extorsionat Escassi, "o digues-li com vulguis". Es tractaria d’esprémer-lo econòmicament, no corporalment, perquè la relació sexual entre tots dos es dona per inevitable.

Valeri va plantejar a Escassi una exigència digna de Dostoievski, "paga’m les hores que vaig estar amb tu". Aquesta reclamació implica una intolerable comercialització de les relacions amb els playboys, espècies a protegir. Campions del gènere com l’abans citat Rubirosa o Hugh Hefner mai van patir una humiliació semblant. Davant la falta de resposta emocional i sobretot econòmica, l’afectada va confessar que "vaig decidir escriure a la teva dona". El deute pactat arribava als 1.800 euros, una quantitat ridícula quan està en joc la reputació d’un dels amants més acreditats d’Espanya.

Notícies relacionades

La ruptura vigent amb Suárez no ha sacsejat especialment Escassi, "perquè ja havíem trencat sis vegades abans". El cavaller sintetitza la seva trobada amb Valeri amb "vam tenir una conversa meravellosa", durant tres hores que la part contractant de la part contractada creia dignes de remuneració. Aquestes dades fonamentals per al futur d’Espanya a Europa es coneixen gràcies a l’afany de Telecinco, a l’espera que TVE munti un format similar on contrastar-les.

Les històries protagonitzades per Escassi i les seves successives muses tindrien la seva gràcia entre adolescents, però gran part dels protagonistes d’aquest text són cinquantins botoxificats, amb risc d’explosió. S’arriba així a la trista conclusió de trobar-se davant un casanova més espellifat que Donald Sutherland a Fellini, un conqueridor voraç perquè no sap penedir-se. Ho sento, no hi ha marxa enrere. El genet sempre pot emprendre una carrera política, igual que el representant més gran del seu gremi, un tal Donald Trump.

Temes:

Telecinco TVE Ous