LA FESTA LGTBIQ+

Orgull barceloní a la televisió

Tant TVE com TV3 retransmeten aquesta tarda la desfilada del Pride Barcelona. La cadena catalana ofereix una experiència immersiva.

Orgull barceloní a la televisió
1
Es llegeix en minuts
Marisa de Dios
Marisa de Dios

Periodista

Especialista en sèries i programes de televisió

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Barcelona celebra avui la gran festa reivindicativa del col·lectiu LGTBIQ+, el Pride Barcelona. És el segon any que es podrà veure a TVE, i el primer al 3Cat. A La 2 i RTVE Play Catalunya, l’audiència podrà seguir el programa especial Orgull! 2024 a partir de les 19.35 hores, amb Tània Sarrias i Sharonne d’amfitriones. A aquesta hora, el canal juvenil de TV3, EVA, i el 3Cat emetran un senyal en directe des de dalt d’un gran autobús descapotable decorat i oferian a l’audiència una experiència immersiva a través de YouTube i TikTok, així com de la plataforma de la tele pública catalana.

Aquest any, l’especial de TVE Catalunya canviarà d’emplaçament per seguir el Pride, que posarà el focus en l’educació de cara a crear un futur que sigui respectuós i tolerant amb les diferències. El set televisiu estarà localitzat a Arc de Triomf, on es podrà veure l’arribada de les carrosses i es connectarà amb els diferents punts de la celebració.