TU i jO SOM TRES

La Jana treballa al Barça i s’enamora a ‘First Dates’

La Jana treballa  al Barça i s’enamora a ‘First Dates’
2
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal
Ferran Monegal

Crític de televisió

ver +

First Dates ha inaugurat la seva temporada d’estiu. Aquesta vegada han llogat un hotelet davant el mar per potenciar les trobades dels que busquen parella. L’han emès a Telecinco, no a Cuatro, per realçar més l’esdeveniment. La selecció del personal és pintoresca.

És possible que majoritàriament siguin criatures preparades pel programa per endavant, un treball escènic amb bones dosis de guió, coreografia i attrezzo. Però no té importància que aquests humils supervivents de la vida siguin en realitat aficionats a la comèdia. L’important és que donin espectacle, i ho aconsegueixen perfectament.

La criatura més sorprenent ha sigut el jove Mario, de 23 anys. Vesteix com en temps d’Alfons XIII. Quan va a la piscina porta vestit de bany d’una peça i canotier. Com a indumentària de diari, esmòquing o jaqué amb barret de copa. El servei de vestuari ha fet amb el jove Mario un treball d’època formidable. Però la criatura més emocionant ha sigut la Jana, una senyora esplèndida. Té 45 anys. Viu a Sitges. És una dama que cultiva aquesta elegància tan ben treballada a la Catalunya burgesa. Va explicar els seus desitjos: volia un home ben situat econòmicament que li demani matrimoni navegant per Formentera. Carlos Sobera va prendre nota i li va presentar el Richard, un pollastre madur, molt atractiu, que té iot i que pel que sembla maneja diners. La Jana va quedar corpresa immediatament. Deia: "Em posa. I que tingui vaixell em torna boja, del cap als mugrons".

Notícies relacionades

El que té de bo la Jana, el suggestiu, l’admirablement nostrat d’aquesta senyora, és que resulta que treballa al Futbol Club Barcelona. "Gestiono els espais vip de l’estadi. Les copetes de xampany, els canapès... Soc al Barça des de fa 15 anys". O sigui, va ser fitxada per Laporta en la seva primera etapa de president. És prodigiós. La Jana ha sobreviscut a tots els naufragis que han escombrat el club des del 2009.

Ha sigut testimoni de tremends llançaments de cadàvers –alguns fins i tot vius– per la borda. No és estrany que, per trobar l’amor, en lloc de buscar-lo en el club se n’hagi anat a First Dates. ¡Ahh! El meu estimat Emilio Pérez de Rozas hauria de fer una entrevista a aquesta senyora. A fons. Disfrutaria l’Emilio i disfrutaríem els seus lectors. La Jana ho sap tot. Potser fins i tot es va prendre una copeta de xampany i un canapè amb Negreira.