AVUI A LES 22.00 HORES

Colossos de ‘Pasapalabra’

El concurs d’Antena 3 presentat per Roberto Leal recupera quatre mítics concursants per als seus especials en ‘prime time’.

Colossos de ‘Pasapalabra’
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Pasapalabra ha superat ja les 1.000 entregues en les tardes d’Antena 3, després de la seva ja fructífera trajectòria a Telecinco. Per celebrar-ho, la cadena de Planeta estrena avui (22.00 hores) una sèrie d’especials en prime time que recuperaran quatre dels concursants més mítics del programa: Sofía Álvarez, Pablo Díaz, Javier Dávila i Nacho Mangut. Els quatre es tornaran a enfrontar per elegir un guanyador per a un pot de 100.000 euros. En cas de no poder completar el rosco final, el guanyador del torn s’emportarà 25.000 euros.

Sofía Álvarez, psiquiatra basca, en va tenir prou amb 62 programes per guanyar el pot acumulat de 466.000 euros. Pablo Díaz, de Tenerife, va aconseguir el de juliol del 2021 i es va convertir en el primer guanyador de la nova etapa del concurs. El tercer concursant és Javier Dávila, professor associat de la Universitat de Cantàbria. I el quart és Nacho Mangut, un enginyer industrial i professor de secundària nascut a Badajoz.