TELEVISIÓ i MéS

Sobre ‘Got Talent’

Sobre Got Talent

Sobre Got Talent

2
Es llegeix en minuts
Sergi Mas

Dissabte a la nit, La 1 de TVE va emetre la final del concurs Grand Prix del Verano. Molt bé. Passem a un altre tema. Cap a la mateixa hora es va estrenar la desena temporada de Got Talent, a Telecinco. No sé si el teleespectador se n’adona, però no dubtin que hi ha un treball de preproducció i postproducció espectacular en què es gravaen imatges dels concursants que entren per la porta del Teatro Apolo, entre bastidors, reaccions a les actuacions, etcètera... La meva enhorabona a tot l’equip tècnic, als que hi són i als que no es veuen.

Com a mestre de cerimònies es manté Santi Millán, que per a aquest espai és el millor presentador possible. A Millán se’l veu feliç, i el format li encaixa a la perfecció. I tanco el debat, senyoria. Sobre el jurat, resulta positiu mantenir Risto Mejide, que fa el seu paper d’os rondinaire, perquè no oblidem que és un paper, i al programa li convé tenir algú que jugui a la contra. A Paula Echevarría ni li sobra ni li falta res. Quant a Florentino Fernández, els explico: va aparèixer un concursant que feia l’efecte d’eco al parlar. Flo li va donar la benvinguda: "Benvingut a Got Talent Espanya-nya-nyanya-nyanya". I és que Flo sempre té un cop final. Un 10. I, sobre Tamara Falcó, jo mateix abraçaria cada dia aquesta dona, tot i que sovint em resulta difícil distingir si és ella o el personatge que s’ha creat, però com que està empadronada en els mons de Heidi, se li perdona.

Got Talent España va funcionar molt bé (14,4%) i va ser líder dissabte a la nit. Tan bé que l’endemà, poques hores després, va emetre, entre les 8.30 i les 9.20 del matí, un rescalfat anomenat Got Talent Momentazos, que inclou els moments prèmium del programa. ¿Esprémer la fórmula? Pot ser. Un cop acabats els grans moments, va arribar la reemissió de tot el programa Got Talent España, que dura QUATRE HORES. Quatre. Fins a l’hora de l’aperitiu.

Notícies relacionades

Com a empresa privada em sembla perfecte que hagin decidit amortitzar les produccions, per això m’atreveixo a proposar a la cúpula de Mediaset que, sense tenir cap mena d’escrúpols, els diumenges suprimeixin Socialité, El desmarque i Fiesta i passin a emetre formats com ara Got Talent: hablan los familiares, o bé Got Talent: el debate de los eliminados.

Acabo: la realitat no sempre supera la ficció. Ho verifica la genial imitació que Leonor Lavado fa de Maite Galdeano. ¡Ah! I allò del Grand Prix era broma. M’ho poso de deures per a un altre dia.