ESTRENA DEMÀ

Una sèrie turca en ‘prime time’

Antena 3 aposta per ‘Una nueva vida’ per a la nit dels diumenges. La sèrie aborda la relació entre dos joves d’orígens dispars.

Una sèrie turca en ‘prime time’
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un matrimoni concertat és el punt de partida del nou culebró turc d’Antena 3 Una nueva vida, que la cadena estrena demà a les 22.00 hores. Guanyadora de 14 premis internacionals, la sèrie ja ha arribat a més de 120 països.

La sèrie està protagonitzada per dos actors de gran èxit al seu país, Mert Ramazan Demir (Sahmaran) i Afra Saraçoglu (La señora Fazilet y sus hijas), que donen vida als joves Ferit i Seyran, respectivament, procedents de famílies molt diferents i que, per circumstàncies socials, es veuran obligats a contraure matrimoni. Ferit és el net petit d’un ric clan d’Istanbul, i Seyran Sanly pertany a la família al seu dia acabalada Gaziantep, que, a poc a poc, s’està empobrint. Els Sanly veuen en aquest matrimoni de conveniència la solució per mantenir el seu estatus econòmic, mentre els Korhan desitgen, en canvi, que el net petit abandoni la seva vida d’excessos i contragui matrimoni amb una jove de la ciutat.

Temes:

Antena 3 Turquia