Avui a TV3 (22.05)

La reaparició d’Àngel Llàcer

L’actor i director teatral explicarà a ‘Col·lapse’ el greu problema de salut que l’ha mantingut apartat de la vida pública.

La reaparició d’Àngel Llàcer
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Col·lapse comença avui (22.05) la tercera temporada a TV3 amb entrevistes de Ricard Ustrell a Carles Francino, Àngel Llàcer i Josep Maria Mainat. Mentre el periodista actualment al capdavant de La ventana de la cadena SER reflexionarà sobre alguns dels aspectes més desconeguts i íntims de la seva vida, l’actor i director teatral torna a trepitjar un plató de televisió per explicar, en exclusiva, el greu problema de salut que l’ha mantingut apartat de la vida pública els últims mesos.

Llàcer va estar ingressat a l’uci, a punt de perdre una cama, per culpa d’un bacteri. La periodista Ana Boadas també parla amb la seva doctora, Carme Cambray, que informarà de l’última hora de la seva recuperació. Pel plató també hi passarà el productor i excomponent de La Trinca Josep Maria Mainat, que donarà la seva versió després de la sentència contra la seva exdona. L’Audiència de Barcelona l’ha condemnada a quatre anys i sis mesos de presó.