Un físic indaga a ‘Einstein’

Energy estrena avui la segona temporada d’aquesta producció alemanya, en què un brillant professor ajuda la policia a resoldre assassinats.

Un físic indaga a ‘Einstein’
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un brillant professor de Física Teòrica (Tom Beck, Alerta Cobra) utilitza els seus coneixements per ajudar la policia a resoldre casos a Einstein, sèrie alemanya d’intriga de la qual el canal Energy estrena avui la seva segona temporada (14.30 hores). Felix Winterberg, el jove docent, ve d’una família amb solera en el món de la ciència, ja que, com ja s’intueix pel títol de la ficció, el seu besavi era el guanyador en persona del Nobel i descobridor de la teoria de la relativitat.

Precisament, la família de Felix cobra protagonisme en aquests nous episodis, ja que la seva mare, Costanze (Angela Roy), decideix mudar-se a Bochum per ser més a prop d’ell i assumir el rectorat de la universitat. Winterberg continuarà treballant amb la brigada criminal de la policia de la ciutat per aclarir estranys successos, com la misteriosa mort d’un criador de coloms, l’assassinat de nou innocents en mans d’un assassí en sèrie i la troballa del cos sense vida d’un conegut meteoròleg.