‘La ruleta...’ salta a la nit

El concurs presentat per Jorge Fernández i Laura Moure introdueix canvis en la seva nova versió dels dissabtes en ‘prime time’.

Jorge Fernández y Laura Moure, en La ruleta de la suerte Noche

Jorge Fernández y Laura Moure, en La ruleta de la suerte Noche / Atresmedia

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Antena 3 estrena avui els especials de prime time de La ruleta de la suerte, un veterà concurs que la cadena emet des de ja fa 22 temporades. A més, el programa incorporarà noves proves i un premi de fins a 100.000 euros per als concursants. Els que no canvien són els presentadors, Jorge Fernández i Laura Moure, que segueixen al capdavant tant en la versió nocturna com en la versió diària al migdia.

Notícies relacionades

La ruleta de la suerte noche simplifica la ruleta, però hi haurà més xifres en els seus grills o caselles. Tot i que manté la fallida i el perd el torn, hi haurà caselles de fins a 2.000 euros que podrien fer engreixar l’acumulat de cada concursant ràpidament.

Així mateix, el concurs també estrena un nou plató per a aquests especials amb una capacitat per a 150 persones de públic. Fins i tot la banda es fa més gran afegint una cantant, una bateria i una guitarra que se sumen a Joaquín i els seus companys.

Temes:

Antena 3