LA GRAN CITA NÀUTICA

‘BCN, far al món’, el més vist

L’espectacle audiovisual de la Copa Amèrica, en el qual els drons van tenir gran protagonisme, va seduir presencialment i en pantalla.

‘BCN, far al món’, el més vist
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’espectacle Barcelona, far al món, amb un gran desplegament de llum, tecnologia i una potent banda sonora per ser "inspiració i punt de trobada" en la primera gala d’obertura d’una Copa Amèrica de vela en els seus 173 anys d’història, va congregar unes 60.000 persones que van assistir a la cita de forma presencial a la platja del Bogatell, però també va triomfar a la televisió. L’especial retransmès per TV3 va ser el més vist el dijous 10 d’octubre en el rànquing de les audiències a Catalunya.

El xou va congregar davant la petita pantalla 381.000 teleespectadors, amb un 19,7% de quota de pantalla, i va escalar a dalt de tot de la llista d’audiències del dia a Catalunya. Va superar fins i tot l’informatiu Telenotícies migdia, habitual líder, i també programes de gran audiència com La revuelta de David Broncano a La 1 de TVE, que el mateix dijous a la nit va tenir com a convidats Berto Romero i Andreu Buenafuente.