Previsió
¿Quin temps farà la revetlla de Sant Joan a Barcelona i Catalunya?
La revetlla de Sant Joan omple les platges de Barcelona
Arriba un d’aquells dies en què estarem pendents del cel. Catalunya celebrarà aquest divendres la nit més llarga de l’any, la revetlla de Sant Joan. Farà tot just dos dies que haurà començat l’estiu astronòmic, i la pregunta és obligada: ¿quin temps farà a Barcelona i a la resta de Catalunya?
La setmana de Sant Joan ha començat aquest dilluns, 19 de juny, amb un temps inestable. Els núvols continuaran fent acte de presència, les tempestes reapareixeran a les comarques pirinenques i prepirinenques del sector nord-occidental i la pols sahariana en suspensió farà que el cel estigui enteranyinat i que les precipitacions siguin amb fang.
El panorama es mantindrà més o menys així el dia en què arriba l’estiu astronòmic: el dimecres 21 de juny. Aquell dia continuarà el risc de precipitacions al sector nord-occidental, però els termòmetres iniciaran un sensible descens.
Dijous serà més o menys similar, tot i que l’estabilitat s’anirà imposant a poc a poc.
Revetlla esplèndida
Notícies relacionadesI així arribarem a la revetlla de Sant Joan. El divendres 23 de juny serà esplèndid. Només uns quants núvols al Pirineu enteranyinaran una mica la jornada. La revetlla serà calorosa i el dia de Sant Joan una serà diada radiant.
Estarem pendents a les actualitzacions de les previsions per afinar la predicció de la revetlla de Sant Joan.
Durant els primers dies de la pròxima setmana aniran creuant núvols que a estones deixaran el cel molt ennuvolat. Possibilitat de ruixats dispersos, bàsicament a punts del terç oest. pic.twitter.com/oZEXsFk7LV
— Meteocat (@meteocat) 18 de junio de 2023
- Govern i Generalitat celebren el "renaixement" d’Ebro a Barcelona
- Col·lisió entre Broncano i Motos per Jorge Martín
- Milers de persones exigeixen a Barcelona un "lloguer just"
- Estopa: "Patim una mica la síndrome de l’impostor, però, és clar, és un honor"
- La pressió d’Israel i la tornada de Trump empenyen l’Iran cap a la bomba nuclear