Final d’un somni
Medvédev es fa gegant i deixa Alcaraz sense final en l’Obert dels EUA
El número 3 s’imposa per 7-6 (7-3), 6-1, 3-6 i 6-3 i serà el que lluiti pel títol amb Djokovic

Havia dit Daniïl Medvédev abans d’enfrontar-se aquest divendres en semifinals de l’Obert dels Estats Units a Carlos Alcaraz que per guanyar el murcià no n’hi havia prou amb jugar 10 sobre 10, com s’havia vist en els partits anteriors de l’últim gran de l’any, sinó que necessitava «11 sobre 10». Ho ha aconseguit.
El 3 del món s’ha fet gegant en el duel davant el número 1 i s’ha convertit en el botxí del d’El Palmar a Nova York, en el trencador de somnis. En 3 hores i 19 minuts ha tancat el 7-6 (7-3), 6-1, 3-6 i 6-3 que han deixat Alcaraz sense l’opció de renovar títol a la plaça on l’any passat va tocar per primera vegada el cel als 19 anys i va obrir el seu palmarès de grans, després ampliat a Wimbledon.
Serà el moscovita el que aquest diumenge s’enfronti a la final amb Novak Djokovic, davant el qual es va emportar el títol a Flushing Meadows el 2021.
Notícies relacionades
- Famosos El canvi radical d'Antonio Orozco després de pesar 127 quilos: "El meu metge em va dir que em podien passar cinc coses"
- El jutge va repescar un nom
- Operació de la Guàrdia Civil Desmantellada una xarxa de ciberestafes a tot Espanya que dirigia un estudiant de 19 anys des de Terrassa
- Polèmica decisió al regne unit Cop del Tribunal Suprem britànic a les dones trans
- Ensenyament a Catalunya El batxillerat fusionarà Física, Química, Biologia i Geologia
- Tipus d’interès L’eurozona es blinda: el BCE abaixa tipus al 2,25% en resposta a l’ofensiva de Trump
- Conflicte laboral PortAventura suspèn la venda d’entrades per a aquest dissabte per la vaga de treballadors
- Metro de Barcelona Adjudicades per 48 milions les obres de les estacions de Manuel Girona i Campus Nord de l’L9
- Oferta d’ocupació El treball que sempre havies somiat: 1.000 euros a la setmana per provar platges i explicar-ho
- Consum de proximitat La recepta de Ferran Adrià per a una alimentació sostenible: «És millor una bona sardina que una mala llagosta»