Accident laboral

Mor d’una aturada cardíaca un treballador d’Eco-Equip mentre realitzava el servei de neteja

L’Ajuntament de Terrassa ha donat el condol per la mort sobtada de l’empleat

Tremp  Pallars Jussa  Lleida  01-12-2020    La residencia geriatrica de Tremp (Fundacio Fiella-Sant Hospital de Tremp) ha sofert un brot important de COVID19 amb moltes defuncions      Tresllat en ambulancia d un dels residents a l hospital     Foto  Jordi V  Pou

Tremp Pallars Jussa Lleida 01-12-2020 La residencia geriatrica de Tremp (Fundacio Fiella-Sant Hospital de Tremp) ha sofert un brot important de COVID19 amb moltes defuncions Tresllat en ambulancia d un dels residents a l hospital Foto Jordi V Pou / Foto Jordi V Pou

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un treballador d’Eco-Equip ha mort per una aturada cardíaca aquest dimarts mentre treballava en el servei de neteja de Terrassa (Vallès Occidental).

El treballador va patir una aturada cardíaca cap a les sis de la tarda i, ràpidament, el personal del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) es va mobilitzar cap al lloc dels fets. Desafortunadament, no va ser possible salvar la vida del treballador.

Al lloc dels fets es van desplaçar diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra i de la policia local. D’altra banda, l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, junt la tinenta d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, Lluïsa Melgares, es van traslladar fins al punt on el treballador va ser atès.

Notícies relacionades

L’Ajuntament ha mostrat el condol per la mort sobtada del treballador i des del consistori es vol acompanyar i donar suport a la seva família i als companys i companyes de feina.

Més notícies de Terrassa a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Terrassa