Menjar d'estiu
La recepta d’amanida d’arròs definitiva: deliciosa i més fàcil impossible
¿Quant temps puc deixar el pa al congelador?
Una de les receptes més desitjables a l’estiu és l’amanida d’arròs, pel seu bon gust i també perquè ens permet descansar de l’encara més útil amanida de pasta. A continuació, et presentem una recepta ràpida i fàcil per cuinar amanida d’arròs a casa, pas a pas.
Ingredients (quatre persones)
250 grams d’arròs cuit (o arròs en gotets precuinats)
Un pot d’olives farcides d’anxova o pebrot vermell
Tres tomàquets d’amanida o una capseta de tomàquets cherry
Tres llaunes de tonyina en llauna
Vuit bastonets de cranc
Oli d’oliva verge extra
Vinagre
Sal
Preparació
Coem l’arròs i el reservem en un bol gran.
Tallem el tomàquet, les olives i els bastonets de cranc i ho afegim tot al bol juntament amb la tonyina, que haurem tret de la llauna prèviament.
Amanim al gust amb la sal, l’oli d’oliva i el vinagre.
¡Llest! Ja pots disfrutar de la teva amanida d’arròs estiuenca. Com a opció, també podem provar d’afegir-hi gambes pelades, blat de moro o ou dur, segons els gustos dels comensals.
Temes:
- Aliat de Trump Matt Gaetz renuncia a ser fiscal general pels escàndols sexuals
- Guerra a l’est d’Europa Putin admet haver disparat un míssil balístic hipersònic contra Ucraïna
- La reacció del primer ministre d’Israel Un tribunal "antisemita" i "discriminatori"
- El conflicte del Pròxim Orient Netanyahu s’uneix a Putin en la llista de líders buscats per crims de guerra
- Valvanera Ulargui: "Les cimeres climàtiques haurien de ser més eficients"