Menjar d'estiu

La recepta d’amanida d’arròs definitiva: deliciosa i més fàcil impossible

  • ¿Quant temps puc deixar el pa al congelador?

La recepta d’amanida d’arròs definitiva: deliciosa i més fàcil impossible
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una de les receptes més desitjables a l’estiu és l’amanida d’arròs, pel seu bon gust i també perquè ens permet descansar de l’encara més útil amanida de pasta. A continuació, et presentem una recepta ràpida i fàcil per cuinar amanida d’arròs a casa, pas a pas.

Ingredients (quatre persones)

  • 250 grams d’arròs cuit (o arròs en gotets precuinats)

  • Un pot d’olives farcides d’anxova o pebrot vermell

  • Tres tomàquets d’amanida o una capseta de tomàquets cherry

  • Tres llaunes de tonyina en llauna

  • Vuit bastonets de cranc

  • Oli d’oliva verge extra

  • Vinagre

  • Sal

Preparació

  • Coem l’arròs i el reservem en un bol gran.

  • Tallem el tomàquet, les olives i els bastonets de cranc i ho afegim tot al bol juntament amb la tonyina, que haurem tret de la llauna prèviament.

  • Amanim al gust amb la sal, l’oli d’oliva i el vinagre.

  • ¡Llest! Ja pots disfrutar de la teva amanida d’arròs estiuenca. Com a opció, també podem provar d’afegir-hi gambes pelades, blat de moro o ou dur, segons els gustos dels comensals.