DIA DE LA MARE 2023 | Aquest és el regal definitiu si a la teva mare li agrada el cafè de veritat

Incapto ofereix un 15% de descompte en les seves cafeteres superautomàtiques fins al 7 de maig

Incapto és una alternativa al consum de cafè amb càpsules

Incapto és una alternativa al consum de cafè amb càpsules / Cedida

3
Es llegeix en minuts
Pep Canals

Què seria de nosaltres sense les nostres mares? Elles són el millor tresor que pot tenir una persona. Són aquí sempre. Ens cuiden, ens escolten, ens aconsellen, ens ajuden i ens volen per sobre de tot. L'amor d'una mare és incalculable. El 7 de maig se celebrarà el Dia de la Mare i, encara que cada dia sigui el seu, és una oportunitat única per a passar temps amb elles i regalar-los un obsequi especial com a agraïment per tot el que fan per nosaltres.

Hi ha els qui regalen roba. Uns altres opten per les joies o per un ram de flors. Si és lectora, molts opten pels llibres… Però, què passa si la teva mare és cafetera de cap a cap? Et donarem una idea única que li encantarà i que, a més, compta amb un 15% de descompte fins al dia 7 de maig. Cafè de qualitat, en gra i sense càpsules; una cafetera que ho fa tot (mol i prepara) en 30 segons, sota subscripció i, sobretot, sostenible i socialment responsable. Et parlem d'Incapto, un model alternatiu que ofereix una experiència molt especial tant a llars com oficines.

Vols saber més? Continua llegint!

Així és la cafetera superautomàtica sense càpsules d'Incapto

Incapto és una ‘startup’ catalana que va néixer l'any 2019 amb l'objectiu de convertir-se en una alternativa sostenible i de qualitat al model de consum basat en les cafeteres de càpsules. A Espanya, segons un estudi elaborat per l'empresa, el 37% de les llars utilitzen aquest model. Sumant una mitjana de tres tasses diàries de cafè en cadascun d'ells, anualment es rebutgen 7.500 milions de càpsules anuals. Sorprenent, veritat?

Les cafeteres superautomàtiques molen i preparen el cafè en 30 segons



/ Cedida

Les cafeteres superautomàtiques d'Incapto trenquen amb aquest model, oferint un sistema que ho fa tot; mol i prepara el cafè amb tan sols un clic i, a més, t'estalvia una quantitat important de residus. Tot això a un preu accessible i amb un descompte especial del 15% fins al 7 de maig amb motiu del Dia de la Mare.

Quines característiques tenen?

  1. Grau de molta del gra ajustable

  2. Compacta i ideal per a cuines petites

  3. 19 bars de pressió perquè el cafè surti perfecte

  4. Es neteja molt fàcil

Cafè de qualitat amb deu orígens diferents

Les persones que estimen el cafè de veritat, saben l'important que és la qualitat. El seu sabor i aroma es potencien i l'experiència es converteix en única. Incapto treballa amb cafès d'especialitat i en gra. Majoritàriament de varietats aràbigues d'alta qualitat i conreades en altura. Compten amb deu orígens diferents de plantacions situades a Àfrica, Àsia o Amèrica del Sud i, a més, diferents blends (mescla de diferents orígens).

Incapto treballa amb petits caficultors i sense intermediaris



/ Cedida

La traçabilitat de l'origen del cafè també importa. Incapto treballa amb petites finques caficultores, sense intermediaris, i amb l'assessorament la cofundadora d'Incapto i experta en cafè, Beatriz Mesas, que té l'objectiu d'obtenir la màxima qualitat del producte. El cafè es torra diàriament de manera local a Ripollet i en cada bossa sempre s'indica la data per a assegurar la seva frescor.

Cafè sota subscripció

Arribats a aquest punt, cal esmentar alguna cosa que fa encara més única l'experiència d'Incapto. Estem acostumats a subscriure'ns a plataformes de ‘streaming’ per a consumir continguts. Però, t'has plantejat subscriure't a un servei que et serveixi el cafè a casa? Perquè amb Incapto pots fer-ho de forma molt senzilla. Pots fer-ho quan adquireixis la cafetera i ‘a posteriori’.

Incapto ofrece café de especialidad en grano y de alta calidad

/ Cedida

El model és molt simple. A través d'un formulari disponible en el seu web, els indiques la quantitat de tasses que es beuen a casa cada dia i tries el cafè que vulguis consumir. La plataforma calcula de manera automàtica la quantitat que necessitaràs i trimestralment ho rebràs a la porta de casa. A tot això se sumen preus especials, servei tècnic inclòs i assessorament personalitzat.

Encara no saps què regalar-li a la teva mare? Aprofita el 15% de descompte que ofereix Incapto fins al 7 de maig.