Consells pràctics

El truc del plàtan per aprimar-se que triomfa a les xarxes socials

El truc del plàtan per aprimar-se que triomfa a les xarxes socials

Pexels / Renata Brant

1
Es llegeix en minuts

S’acosta l’estiu i, amb això, les dietes i els trucs per rascar alguns quilos de pes que acostin els cossos normals als ideals inabastables que veiem a les revistes i a les xarxes socials. Tot i que cada vegada són més les persones que es planten contra aquest mandat social que dispara la venda de productes per aprimar-se i les subscripcions als gimnasosen els mesos previs a les vacances, encara són majoria els que és preocupen per com els escauran el biquini o el banyador quan arribin a la platja o a la piscina.

Entre els milions de dietes i receptes per baixar pes o guanyar múscul que circulen aquests dies, n’hi ha una que s’ha tornat especialment viral: la dieta del plàtan per aprimar-se, ideada segons expliquen diversos articles per un misteriós autor japonès anomenat Hitoshi Watanabe.

La dieta del plàtan en dejú al matí per aprimar-se

La dieta del plàtan per aprimar-se és un mètode molt senzill i saludable per aprimar-se, al contrari d’altres mètodes restrictius per baixar pes.

Consisteix a esmorzar un plàtan amb un got d’aigua tot just aixecar-nos i en dejú. La proposta de Watanabe és aguantar amb aquesta aportació a l’estómac fins a l’hora de dinar. Aquesta es basa en les propietats sadolladores del plàtan que acompanyades de la seva dolçor evitaran la temptació de menjar altres productes ensucrats.

Notícies relacionades

Amb la combinació de plàtan i aigua al matí, segons l’autor japonès, aconseguim activar el metabolisme perquè es posi en marxa des de molt aviat. Respecte a la resta del dia, es recomana seguir una dieta saludable en la resta d’àpats, evitar els greixos saturats i els carbohidrats i optar per les verdures i les proteïnes.

A més, recomana beure aigua tèbia durant tot el dia i en grans quantitats. Finalment, també destaquen la necessitat de dormir les hores necessàries i sopar almenys quatre hores abans d’anar-nos-en al llit.