Salut
Els metges parlen clar: no consumeixis aquestes quatre llaunes de conserva
Les llaunes de conserves permeten emmagatzemar aliments i conservar-los en bon estat durant mesos i fins i tot anys, a més de permetre una preparació ràpida de plats improvisats. No obstant, aquest tipus de productes envasats també poden convertir-se en un factor de risc per a la salut del consumidor. Així ho adverteixen diversos experts, que han identificat quatre tipus d’aliments enllaunats que, segons recull el Diari d’Avisos, no s’han de consumir amb gaire freqüència.
Choped

L’Organització Mundial de la Salut (OMS) vincula la ingesta d’aquest embotit elaborat a partir de carn de porc amb un risc més gran de tenir càncer. Això es deu, principalment, a l’alt contingut de greixos saturats i additius que inclouen aquests aliments
Fabada

Si bé és cert que els llegums són una font nutricional molt important per a l’organisme, els experts recomanen que aquestes no provinguin de llaunes de conserves, on també solen barrejar-se amb carns processades, que s’associen a un risc més gran de patir malalties cardiovasculars, a més de greixos saturats i altres ingredients poc saludables.
Préssec en almívar

Aquestes fruites se submergeixen en líquids amb alts nivells de sucre, la ingesta dels quals pot comportar afectacions a la regulació de glucosa en sang i, consegüentment, contribueix a desenvolupar malalties com la diabetis o l’obesitat.
Salses

Si les salses, per si mateix, no són un ingredient aconsellable a l’hora de portar una dieta saludable, les enllaunades no en són una excepció. Les altes quantitats de sucres, sal i greixos fan d’aquest complement una opció molt menys recomanable que salses casolanes i elaborades a partir d’ingredients frescos.
- Postureig 'low cost' La mariscada més barata d'Espanya se serveix a palades a Barcelona
- Escapades El poble més pintoresc de Catalunya per visitar al febrer és un paradís modernista amb una festa que omple de color l'hivern
- El resort de luxe SLS Barcelona obrirà amb descomptes l’1 d’abril
- Futbol La seu espanyola del «líder mundial en connectivitat» que serveix el Barça és un domicili particular del barri de Sant Andreu
- Consum Bon Preu accelera la seva expansió i obrirà 12 nous súpers aquest any
- Aldarull Un grup causa aldarulls en un tren obligant a intervenir la maquinista
- Negociacions El PSOE i Junts es reuneixen abans del debat de la qüestió de confiança
- Un 93% dels trens de la Cerdanya incompleix l'horari
- CARDIOLOGIA ¿Què són i com evitar els greixos trans, que augmenten el risc de mort un 34%?
- 1.080 vivendes i un gran parc Una inversió milionària i el futur Clínic rellancen el sector Can Rigalt al nord de l’Hospitalet