Consell

El menú de tres dies per perdre panxa ràpid

Aconseguiràs reduir panxa de manera efectiva

El menú de tres dies per perdre panxa ràpid
1
Es llegeix en minuts
R.V.

El ventre és una de les zones del cos on més greix s’acumula. Aconseguir un abdomen pla és un treball que requereix esforç, constància, exercici i una bona alimentació. Certs aliments tenen un efecte sobre el ventre i incorporar-los en el nostre dia a dia ens pot ajudar a aconseguir-ho.

Hi ha un menú que pots seguir durant només tres dies amb el qual aconseguiràs perdre panxa d’una manera efectiva. Aquest pla d’alimentació és un menú de les doctores de la clínica Mira + Cueto i es basa principalment en aliments diürètics i rics en fibra que ajuden a desinflar-nos. Aliments amb fibra i antiinflamatoris que no produeixen gasos durant el seu procés de digestió

Menú de tres dies per perdre panxa

Dia 1

  • Esmorzar: cafè o te sense llet + torrades (50 g de pa integral) amb tomàquet i tonyina o bé amb formatge baix en greixos.

  • Mig matí: dos o tres llesques de pinya natural.

  • Dinar: amanida de pollastre, cogombre, tomàquets cherry i enciams variats.

  • Berenar: dos kiwis.

  • Sopar: amanida de gambes o llagostins cuits amb enciams variats, tomàquet, llimona, llavors de sèsam i oli d’oliva verge extra.

Dia 2

  • Esmorzar: cafè o te sense llet + una llesca de pa integral amb oli d’oliva i embotit de gall dindi.

  • Mig matí: un bol de maduixes.

  • Dinar: amanida de cigrons cuits, tomàquets cherry, api, julivert, pebrot vermell, oli d’oliva verge extra, sal, pebre negre molt i vinagre de vi blanc.

  • Berenar: macedònia de fruites.

  • Sopar: amanida de cabdells d’enciam, espàrrecs blancs i tonyina al natural.

Dia 3

  • Esmorzar: llet d’ametlles amb quatre cullerades de granola de llavors i fruites seques i cinc o sis maduixes.

  • Mig matí: una peça de fruita i un iogurt 0%.

  • Dinar: amanida de pit de gall dindi, pastanaga crua ratllada, enciam picat i amaniment a base de suc de taronja, oli d’oliva, sal i pebre blanc.

  • Berenar: dos kiwis.

  • Sopar: minestra de verdures amb oli d’oliva verge extra i truita a la francesa.