Vehicles

El botó secret de la guantera del cotxe de què tothom parla aquest estiu: bogeria entre els conductors

El botó secret de la guantera del cotxe de què tothom parla aquest estiu: bogeria entre els conductors
1
Es llegeix en minuts
Lola Gutiérrez

Els cotxes continuen incorporant funcions de tot tipus, que ajuden a facilitar la conducció responsable i a assegurar la comoditat del conductor i els seus acompanyants. Aquesta evolució s’aprecia als botons del tauler de control del vehicle, que en qüestió de dècades s’han multiplicat i, consegüentment, han fet que els usuaris desconeguin algunes de les seves finalitats i preguntin per xarxes socials.

Precisament això és el que una usuària pregunta en una publicació de Facebook, i un altre internauta li respon fent broma: «Si l’automòbil té un accident, pots desfer l’accident fent clic en aquest botó». La captura de pantalla d’aquesta conversa acumula més de 6.000 ‘m’agrades’ a Twitter en només unes hores.

Notícies relacionades

I ara s’ha desencadenat la bogeria amb un botó que és a la guantera. En un interessant descobriment que ha captat l’atenció dels usuaris en les xarxes socials, especialment a TikTok, en què s’ha tornat viral un vídeo en què es revela l’existència d’un botó ocult a la guantera del cotxe que activa una característica crucial per a aquest estiu

Aquest botó es troba estratègicament a l’interior de la guantera, tot i que la seva ubicació i forma poden canviar depenent del model del cotxe. A l’activar-lo, es permet l’entrada de l’aire fred al compartiment d’emmagatzematge, cosa que ajuda a mantenir fresc el que hi guardis. 

@conggeshuoche Do you know this hidden small refrigerator in the car?#howto #cartok #car #automotive #driving #drivingskills #drivingtips #drivingschool #foryou #cartips ♬ 原聲 - 聪哥说车