La revolució del menjar natural cuinat per a gossos i gats

Natsbi proposa una innovadora gamma de productes d’alimentació, per als nostres millors amics peluts, que es focalitza en la qualitat i marca la diferència pel seu sabor més gran i potencial nutritiu

El format Steamed pot conservar-se a temperatura ambient i portar-se de viatge i de vacances.

El format Steamed pot conservar-se a temperatura ambient i portar-se de viatge i de vacances.

3
Es llegeix en minuts

Gairebé ja ningú dubta que la millor alimentació consisteix a comprar productes frescos i cuinar-los a casa. Però, llavors, ¿per què no apliquem el mateix concepte al nostre millor amic, ja sigui gos o gat?

Natsbi és una línia de menjar natural que neix de la mà de la reconeguda marca Gosbi, la més recomanada pels veterinaris a Espanya. I la seva gamma de productes es distingeix per les seves receptes elaborades i la seva qualitat superior. I acaba de sumar al seu catàleg una nova família d’alimentació específica per a gats.

El menjar, tant de gossos com de gats, és natural i està cuinat; els ingredients són de primera, amb fins i tot un 90% de carn o peix fresc, i la preparació també, perquè se segueixen els mateixos principis de la dieta mediterrània, garantint així la millor alimentació possible i un sabor inigualable que farà que el teu millor amic salivi.

Així que, fes el salt a la nova alimentació més saludable i saborosa per al teu fidel acompanyant pelut, que li aporta tots els nutrients necessaris i presenta a més diversos avantatges addicionals davant d’altres dietes. Cuinar el menjar, per exemple, reforça la seguretat antibacteris i potencia així mateix el sabor. I val per a animals de qualsevol edat:cadells, adults i sèniors.

Steamed i Frozen

L’alimentació per a gossos està disponible en dos formats principals, Steamed o al vapor i Frozen o congelat, mentre que la de gats s’ofereix només al vapor. El primer es conserva a temperatura ambient i pot portar-se de viatge, per exemple, mentre que l’altre ha de guardar-se al congelador. Una vegada oberts, qualsevol dels formats es conserva fins a dos dies a la nevera, temps més que suficient per aprofitar la totalitat del seu contingut.

13 receptes diferents

En menjar per a gossos, es pot elegir entre cinc sabors de la línia Steamed: Chicken & Duck (pollastre i ànec), Chicken & Lamb (pollastre i be), Iberian Pork & Turkey (porc ibèric i gall dindi) i Fish (peix). I, en la línia Frozen, hi ha tres propostes més disponibles: Beef & Quail (vedella i guatlla), Chicken i Pork & Rabbit (porc i conill).

En menjar per a gats, per la seva banda, s’ofereixen unes altres cinc receptes: Lamb, Beef, Chicken, Salmon (salmó) i Chicken with Quail Egg (pollastre amb ous de guatlla). 

El menjar per a gos inclou fins a un 90% de carn, mentre que el de gat fins a un 54% per adaptar-se als seus gustos i necessitats nutricionals. /

.

La transició al natural

Natsbi recomana una transició gradual des del pinso fins al menjar natural, perquè l’animal pugui anar assimilant la digestió de la nova alimentació. Els primers dos dies, el consell és 75% de pinso i 25% d’alimentació fresca; la tercera i quarta jornades, al 50%; la cinquena i sisena, un 75% de productes Natsbi i, al setè dia, l’animal ja estarà preparat i es podrà aplicar un 100% de menjar natural.

Altres dietes, com la denominada BARF, poden resultar similars, tot i que presenten alhora diferències importants: es basa en productes crus, no cuinats, que, a part de poder contenir bacteris, han de conservar-se sempre al congelador. I, sovint, no són receptes completes.

Calculadora de racions

Una característica exclusiva, sense equivalents al mercat. Es tracta d’una eina per crear un pla d’alimentació personalitzat, segons la raça, sexe, pes, activitat diària i preferències o intoleràncies del teu gos o gat. Un pla d’alimentació perfecte que garanteix al teu millor amic pelut una vida saludable i feliç. A més a més, cada compra realitzada a la pàgina es vincula a la clínica veterinària o punt de venda especialitzat del client, cosa que permet que rebin un percentatge de la venda. Una política pròpia que persegueix reforçar el compromís de Natsbi amb el comerç de proximitat i el benestar comunitari.

Productes de primera

Notícies relacionades

Tot i que la carn i el peix són l’ingredient fonamental de qualsevol de les propostes, cada preparat inclou a més fruita, verdura, probiòtics i més elements. A part d’ajudar a potenciar el sabor, aquests constituents contribueixen així mateix a millorar la digestió de l’animal i aporten altres beneficis col·laterals.

Vitamines, minerals, proteïnes, aminoàcids essencials... L’alimentació que aporten els productes de Natsbi resulta immillorable. Fes la prova i veuràs com el teu gos o gat està més feliç i llustrós que mai.