Un carregador avançat, i a bon preu, per endollar el cotxe

Simon SM34 és una solució versàtil i altament eficaç per a la càrrega de vehicles elèctrics. Modern i compacte, s'instal·la amb facilitat i ofereix potències de recàrrega de fins a 22 kW. Val per a models 100% elèctrics i híbrids endollables

0Y5A8855   copia

0Y5A8855 copia

2
Es llegeix en minuts

Per treure el màxim profit als vehicles elèctrics el més convenient és instal·lar un punt de recàrrega a casa. Així, el model sempre estarà preparat per afrontar els desplaçaments de cada nou dia i el conductor no s'haurà de preocupar d'on carregar-lo durant la jornada.

I no, no cal tenir un xalet ni un compte corrent de futbolista: hi ha carregadors des d'uns 500 euros, i en diversos casos es poden rebre subvencions que eliminen la factura. A més, als garatges d'urbanitzacions i comunitats ja no cal esperar rebre el vistiplau del president o administrador, tan sols informar que s'instal·larà i posarà un comptador particular per abonar l'energia consumida.

Petit però potent

El carregador de Simon, anomenat Simon SM34, és una opció a tenir molt en compte, perquè reuneix un estil modern i un disseny compacte que s'integren amb discreció a qualsevol espai i facilita també la instal·lació. Però, malgrat la seva reduïda grandària i pes (2,5 quilos), amaga un gran potencial i pot aportar potències de càrrega elevades.

Simon és una companyia capdavantera en material elèctric i referent en disseny d'il·luminació, sistemes de control i connectivitat i recàrrega de vehicles elèctrics. La línia de carregadors Simon SM34 presenta característiques avançades i preus competitius.

Monofàsic i trifàsic

El Simon SM34 és compatible amb xarxes monofàsiques i també amb trifàsiques. Les primeres són les més habituals als pisos i, connectant-l’hi, el terminal pot oferir fins a 7,4 kW de potència de càrrega (7.400 watts). A les trifàsiques, en canvi, que són més comunes als habitatges unifamiliars, arriba fins a 22 kW (22.000 watts).

Els 7,4 kW ja són suficients per a la gran majoria d'usuaris, perquè donarien per carregar la bateria de la majoria de models híbrids endollables i, al llarg de la nit, també la de gairebé qualsevol elèctric. Com a referència, l'endoll de casa tradicional, anomenat schuko, aporta 2,3 kW.

‘App’ per a control remot

El terminal de càrrega es pot controlar a distància des de l'app Simon Plug&Drive, que és compatible amb dispositius iOS i Android i permet, entre altres funcions, consultar l'estat de la càrrega o programar-la en un moment determinat per aprofitar les hores vall i reduir-ne el cost al mínim possible.

Però aquesta no és l'única característica intel·ligent del Simon SM34, perquè també és compatible amb plaques fotovoltaiques, cosa que permet carregar el vehicle amb energia solar. A més, mitjançant un modulador de potència realitza un balanceig dinàmic amb la instal·lació per aprofitar al màxim l'energia disponible sense arribar a superar la potència contractada. Amb el dispositiu de balanceig d'energia Electron Manager és possible instal·lar una xarxa de carregadors SM34 en un pàrquing comunitari de fins a 128 preses.

Versatilitat

El Simon SM34 destaca per la seva versatilitat, i és configurable amb opció de Cable de 5 metres o Presa Tipus 2 o Mennekes. També pot portar proteccions incloses, comptador MID, mòdul bluetooth. A més, és compatible amb diversos accessoris com el lector RFID, el mòdem 4G o el tòtem simple o doble. Descobreix com el Simon SM34 pot transformar la recàrrega del vehicle elèctric en una tasca senzilla i eficient.