CONFIRMAT

Miguel Ángel Silvestre i Paula Echevarría seran en el final de 'Velvet Colección'

Els dos actors han anunciat a les seves xarxes socials que els seus personatges, l'Ana i l'Alberto, no es perdran l'últim capítol de la sèrie

velvet

velvet

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Movistar+ continua treballant en el desenllaç de 'Velvet Colección', que tal com va avançar en exclusiva YOTELE, no tindrà una tercera temporada, però sí un capítol final. La plataforma tancarà les trames de l’‘spin-off’ de l’exitosa sèrie que va arrencar a Antena 3 amb magnificència, amb la tornada d’alguns dels seus personatges més mítics i recordats

Aquest divendres hem conegut que l’últim capítol de la ficció produïda per Bambú Producciones comptarà amb l’aparició dels seus dos grans protagonistes: Paula Echevarría Miguel Ángel Silvestre. Els mateixos actors han sigut els encarregats de revelar a les seves xarxes socials que tornaran a ficar-se en la pell de l’Ana i l’Alberto per acomiadar-se dels fidels seguidors de la sèrie.

Durant la nit de dijous, l’actor va sorprendre al pujar una imatge a les seves ‘stories’ d’Instagram en la qual mostra un dels guions. "Sembla que l’Alberto torna en l’últim episodi. Quines ganes. ¿Veurà l’Ana? ¿El Mateo?", escrivia Silvestre, que també està immers en altres projectes com '30 monedas’per a HBO i 'En el corredor de la muerte’,que estarà disponible a partir del 13 de setembre a Movistar+.

Notícies relacionades

Echevarría, per la seva banda, ha compartit aquest matí un vídeo en el qual fa un repàs pels camerinos d’alguns actors com Andrea Duro, Marta Hazas Javier Rey. També apareix el seu nom en una de les portes, confirmant d’aquesta forma la seva tornada. 

Aquesta mateixa setmana, s’ha revelat que Echevarría serà, a més, la protagonista de 'Después del amor',l’adaptació televisiva de la novel·la homònima escrita per Sonsoles Ónega, presentadora de 'Ya es mediodía'.