Llista completa

La temporada final d’‘El vecino’, principal estrena de Netflix al maig

Els últims capítols de la sèrie protagonitzada per Quim Gutiérrez i Clara Lago arribarà a la plataforma d’entreteniment a partir del 21 de maig

La temporada final d’‘El vecino’, principal estrena de Netflix al maig
1
Es llegeix en minuts

Netflix inicia maig amb una nova bateria de tornades i estrenes molt esperades, entre les quals hi ha la segona i última temporada d’‘El vecino’, la sèrie original espanyola protagonitzada per Quim Gutiérrez, Clara Lago, Adrián Pino i Catalina Sopelana, que veurà la llum a nivell mundial el divendres 21 d’abril.

En aquesta segona temporada de la ficció de Zeta Studios, Javier (Quim Gutiérrez), Lola (Clara Lago), JR (Adrián Pino) i Julia (Catalina Sopelana) coneixeran un personatge molt especial: un misteriós funcionari (Javier Botet) que es presenta al veïnat per trobar el veritable Guardián. Mentrestant, Madrid es postula com a candidata als Jocs Olímpics i l’alcaldessa (Gràcia Olayo) farà tot el possible per guanyar-los, fins i tot utilitzar un actor famós (Fran Perea) per fingir que és Titán i aprofitar el seu ganxo comercial.

 

La nova entrega d’‘El Vecino’, que està basada en el còmic de Santiago García i Pepo Pérez publicat per Astiberri, comptarà amb quatre directors: Ernesto Sevilla (’Museo Coconut’, ‘La hora chanante’, ‘Lo dejo cuando quiera’), Raúl Navarro (’El cielo puede esperar’, ’El final de la comedia’), Víctor García León (’Vamos Juan’, ‘Derecho a soñar’) i Mar Olid (’Els Serrano’, ‘L’altra mirada’, ‘Viure sense permís’ ).

’¿Quién mató a Sara?’ - Temporada 2 – 19 de maig

Notícies relacionades

Una altra de les estrenes destacades de Netflix el mes d’abril és la segona temporada de ‘¿Quién mató a Sara?’. Un misteriós cos enterrat al pati de casa seva amenaça de tornar Álex Guzmán a la presó. Alhora, Álex descobreix la veritable personalitat de la seva germana Sara, a qui clarament mai va conèixer.

EN ELABORACIÓ.

Temes:

Netflix